free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ősszel újra divatba jönnek a pöttyök

Borsa         Címkék: kirakat, kishír, pöttyös, stellamccartney 1 hozzászólás

Olyan nagyságok viselték már, mint a 73 éves - de 50-nek alig kinéző - Jane Fonda vagy Kate Winslet. Az idei ősz slágere Stella McCartney pöttyös ruhája.

Minden szezonban akad egy-egy ruha, cipő, táska vagy egy furcsa ékszer, ami megihleti a divatvilágot, néhány hónappal ezelőtt a magazinok a Dolce&Gabbana fehér csipkeruhájával vagy a Prada banánmintás szoknyájával voltak tele, az idei őszi-téli szezon slágerei közül pedig ez az áttetsző, pöttyös Stella McCartney ruha viszi egyelőre a pálmát. Liv Tyler egy New York-i partiba, Kate Winslet új filmjének, a Mildred Pierce-nek a premierjére, Jane Fonda pedig a Harper's Bazaar szeptemberi számának fotózásán viselte a szexis fekete ruha különböző verzióit.A pöttyök egyébként az őszi szezon nagy visszatérői, Marc Jacobs, Diane von Furstenberg és David Koma is pöttyös ruhákat álmodott a kifutóra, ezek azonban már sokkal kifinomultabbak és szexisebbek, mint amire a 70-es évekből emlékszünk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés