free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 praktikus és kivitelezhető szépségtipp

Borsa         Címkék: praktikus, púder, szépségtipp 1 hozzászólás

Nem érdemes kidobnod a besűrűsödött körömlakkjaidat, hullámos hajat pedig hajvasalóval is könnyedén készíthetsz. Lista.

A természetellenes hatású pirosítás és az egyenetlen, könnyen elkenődő rúzs ellen is ajánlunk megoldást. Következik öt működőképes szépségtipp.Műszempilla hatás


A reklámokban oly gyakran emlegetett „műszempilla hatású” szempillafestés nem kivitelezhetetlen, azonban az elkészítéséhez kétféle spirálra, egy dúsító és egy hosszító formulára lesz szükségünk. Először a dúsító, majd a hosszító spirállal kenjük át a pilláinkat, ügyelve arra, hogy minél vékonyabb rétegben vigyük fel a festéket, elkerülendő, hogy műszempilla hatás helyett légyláb-pillákat kapjunk.

Természetesebb arcpír


A „műanyagszerű” pirosítást elkerülheted, ha a pirosító felvitele után megnedvesített alapozó szivaccsal még egy egészen vékony réteg alapozót is felkensz az arcodra. Ettől úgy fog tűnni, mintha csak a természetes piros pozsgáidat alapoztad volna le.

Egyenletes és tartós rúzsozás


Ha szeretnéd minél egyenletesebben eloszlatni ajkaidon a rúzst, valamint az sem bánnád, ha az minél tartósabban a helyén maradna, akkor rúzsozás előtt mindenképp kenj a szádra ajakbalzsamot! Ezt követően - például a rúzsecset segítségével - keverj a rúzsodhoz is a balzsamból és így vidd fel az ajkaidra!

Hullámok, hajvasalóval


Természetes hatású hullámokat hajvasalóval is készíthetsz. Fújd be a hajad hajformázó vízzel és hővédő folyadékkal, majd fond be - a hajad sűrűségétől, illetve a hullámok kívánt méretétől függően - nagyjából egyforma vastagságú tincsekbe. Ezek után a forró hajvasalót húzd végig néhányszor a tincseken. Ezek után bontsd ki a  hajad és a hullámokat fixáld hajlakkal!
Keverj!

Ne dobd ki a maradék, besűrűsödött körömlakkjaidat! Hígítsd fel őket körömlakk-hígítóval vagy - ha más nincs - acetonnal, majd pedig keverj ki belőlük új színeket! Öntsd össze 2-3 üveg tartalmát és keverd el alaposan! Így kapsz egy teli üveg, egyedi színárnyalatú lakkot.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés