free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk pufidzsekiben

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, pufidzseki, utcánláttuk 48 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Hát a legkevésbé sem hétköznapi vagy szerény szerelést mutatunk, de magabiztosan öltözködni tudni kell, ilyesféle feltűnő holmikat kellő bátorsággal viselni végképp. A kabát gigantikus, a halványkék kis szőrmekaréj már-már szemtelennek hat rajta, és mindehhez ez a hatalmas szőrmecsizma… Szóval sokat markol és sokat is fog. Jól mutat, és mit tagadjuk: megakad rajta a szem.Nekünk túl szürke és jellegtelen, holott a viselt darabok a méretükkel és a fazonjukkal is ki akarnak tűnni, de szerintünk ezt most annyira nem sikerült elkapni. Az ezüst gumicsizma belevaló darab, látványos és divatos, de talán egy rövidebb vagy más színű dzseki mellett jobban tudott volna érvényesülni, a testarányok is előnyösebbek lennének, sőt: a belegyömöszölt buggyos farmer sem volt a szívünk csücske.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés