free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk pufikabátban

Borsa         Címkék: ilyenekvagyunk, kirakat, pufikabát, tél 21 hozzászólás

Aki nem akar fázni, az télen bizony kénytelen kompromisszumot kötni az öltözködés terén. Persze nagyon nem mindegy, hogy mekkorát. Az utcán láttuk.

Vitatkozni sem érdemes rajta, hiszen tény: a pufikabát nem egy sikkes ruhadarab. Viszont, mivel valamilyen érthetetlen oknál fogva megfizethető árkategóriában egész egyszerűen nem árulnak tisztességesen bélelt szövetkabátokat, ezért választanunk kell: vagy csinosak vagyunk és didergünk vagy némileg az esztétikus megjelenés rovására védjük magunkat a hidegtől. Mai két alanyunk egyaránt ez utóbbi lehetőséget választotta, mégis vannak köztük különbségek. A maga kategóriáján belül - tehát nyilvánvalón nem egy nőies, kifinomult szetthez viszonyítva - ugyanis a pufikabátot is lehet kifejezetten ízlésesen viselni.Az, hogy a képen látható szett kizárólag fekete cuccokból áll, ez esetben egyáltalán nem baj, ez a szín ugyanis karaktert ad az összeállításnak és a lehetőségekhez mérten elegánsabbá is teszi azt. A kabát bumfordiságát ellensúlyozza némileg a - tippünk szerint gyárilag hozzá tartozó - gumis deréköv. Klassz választás az egyszerű vonalú, lapos talpú csizma is, lévén, hogy pufikabáthoz semmiféle magas sarkú és/vagy túldíszített lábbeli nem illik. A táska is rendben van: mind stílusban, mind anyagában stimmel az öltözék többi eleméhez.  A galléron körbetekert, puha sálkendő jelenléte szintén szerencsés, az ugyanis lágyítja a kabát "műanyagszerűségét", valamint a nadrág anyagához is passzol.
Ez a kabát önmagában véve - még pufikabát viszonylatban is - különösen csúnya: formátlan, túlságosan "felfújt", szőrmegallér súlyosbítja és a színének köszönhetően végképp úgy fest, mint egy nagyra nőtt gyerekkabát. A nadrág a szokásos egyendarab, amibe belekötni is felesleges. Annál inkább fájlaljuk viszont a western- és a gumicsizma bizarr keresztezéséből született lábbeli puszta létezését is. Az összhatásnak a világosbarna, hasított bőr táska adja meg a kegyelemdöfést, egyfelől ugyanis anyagában nem illik a többi holmihoz, másfelől a színe sem megfelelő, hiszen ahhoz, hogy a kabát és a nadrág-csizma páros között valamiféle összhang legyen, a táskának feketének kellene lennie.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés