free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Queen Latifah ruhákat tervez 34-estől 56-os méretig

Borsa         Címkék: kirakat, kishír, ruhatervezés.queenlatifah 0 hozzászólás

Queen Latifah, amerikai színésznő saját márkát alapít, ahol elérhető árú ruhákat tervez mindenféle alkatra, az XS-estől az XXL-ig. Augusztusban debütál.

Queen Latifah, a gyönyörű, nőies formákkal megáldott színésznő bejelentette, hogy 'The Queen Collection' - azaz 'a királynői kollekció' - néven saját márkát indít, ami a Home Shopping Network keretében online is megvásárolható lesz majd. Elsősorban azért vágott bele a kollekció-készítésbe, mert divatos ruhákat szeretne kínálni minden alkat számára, a 34-estől az 56-os méretig. "Nagyon izgatott vagyok, nagyon régóta várok már erre a lehetőségre" - nyilatkozta a színésznő. "Képzeljünk el egy 14, egy 17 vagy egy 22 éves lányt, aki ezelőtt hiába ment vásárolni, nem talált ruhákat a saját méretében. Most végre nem kell aggódnia, hogy ha megtetszik neki valami, ott kell hagynia, mert túl kicsi rá vagy túl szűk. Itt mindenki talál majd magának valót."A kollekció ugyan csak augusztusban debütál, Miss Latifah máris kiválasztotta a kedvenc darabjait, a táskákat: "Táskafetisiszta vagyok. Képes vagyok melegítőhöz 3000 dolláros táskát viselni. Ha pedig nekem megadatik ez a luxus, másnak miért ne?"LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés