free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ralph Lauren elárverezi "világát" a rákgyógyításért

Borsa         Címkék: divat, kirakat, ralplauren 0 hozzászólás

Ralph Lauren életére licitálhatnak azok, akik részt vesznek a rákgyógyításáért meghirdetett aukción. Akinek sok pénze van még a divattervező farmján is időzhet.

Ralph Lauren divatdiktátor csillogó, modellekkel, pónilovakkal és vad amerikai farmokkal tűzdelt világából kaphat kóstolót az, aki a rákgyógyításért meghirdetett aukción a legtöbbet hajlandó fizetni a híres tervező mindennapi életének egy szeletéért.

A híresség által kiírt különleges aukció pénteken indult, abból az alkalomból, hogy felhívják a figyelmet Lauren idén tízéves Pink Pony elnevezésű rákszervezetére. Az érdeklők licitálhatnak a tervező divatbemutatójára - az első sorba - szóló jegyekért, csakúgy mint mesés autói egyikének alkalmi használatára. De ha épp arra támad kedvük, ajánlatot tehetnek az őszhajú divatcézár Colorado állambeli RRL farmjának háromnapos igénybe vételére, vagy arra, hogy szerepeljenek a márka egyik reklámjában.

www.vogue.de

Az akcióhoz Ralph Lauren barátai is csatlakoztak, így licitálni lehet egy Jerry Seinfelddel való találkozásra, két jegyre a Miami Heat kosárlabdacsapat mérkőzésére, aki pedig igazán jó karban érzi magát, szert tehet egy közös kerékpározásra Lance Armstronggal. Lauren 25 évvel ezelőtt kötelezte el magát a rákkutatás és -gyógyítás mellett, amikor jó barátja, Nina Hyde újságíró közölte, hogy mellrákkal küzd. A Washinton Post divatszakírója 1990-ben alulmaradt a betegséggel szembeni harcban. A divattervező azóta Ralph Lauren Center for Cancer Care and Prevention néven hozott létre kutatási és megelőzési központot New Yorkban. A különleges aukció révén egymillió dolláros bevételre számítanak, a licit október 21-én zárul.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés