free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: ráncolt ujjú felsőrészek

Borsa         Címkék: cucckereső, divat, felsőrész, ráncoltujjú, trend 3 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal ráncolt ujjú felsőrészeket kerestünk.

Egyszer csak képzeletünkben felrémlik egy bizonyos ruhadarab, kiegészítő vagy éppen egy cipő. Menthetetlenül rákívánunk, és aztán nincs mese, nekiindulunk, és boltról boltra járva próbáljuk meglelni fizikai valójában. Erre a szituációra épül ez a sorozatunk.

A ráncolt váll-, illetve ujjmegoldások már tavaly visszatértek a divatba, azonban ez a trend idén bontakozik ki igazán. Ennek legfőképp azok örülhetnek, akiknek a válltöméses cuccok nem tetszenek, viszont rájuk fér némi optikai erősítés vállban. Az erős felsőtesttel, széles vállal rendelkezők viszont inkább mellőzzék az ilyen holmikat! Természetesen ezeknek a cuccoknak az esetében a felkar vastagsága sem elhanyagolható: a kifejezetten vékony vagy átlagos karvastagsággal rendelkezők bátran választhatnak bármilyen ráncolású és ujjhosszúságú darabot, akiknek viszont a testarányaikhoz képest vastagabb a karjuk, azoknak csak az olyan modellek lesznek előnyösek, melyek lazábban - nem feszülősen - ráncoltak, és az ujjak legalább könyékig érnek.

Majd' minden márkánál, melyek egyébként is árusítanak basic topokat, ebben a szezonban kiegészült a felhozatal a ráncolt ujjú változatokkal. Ezekből általában kétféle verzió is kapható: sima és gombos. Színek tekintetében mindenütt hasonló kínálatban kérhetők el, mint a normál ujjmegoldással készült társaik. A középkategóriás üzletekben fellelhető darabok sem minőségben, sem árfekvésben nem térnek el lényegesen egymástól.Akinek a basic változat túlságosan szimplának tűnik, ugyanakkor mindenképp egyszínű felsőt szeretne, az válasszon olyan modellt, melyen tovább hangsúlyozták az ujjmegoldást, ahogy például a képen látható modell esetében az eltérő, csipkés anyagválasztással történt.
Márkák, árak:
Sima, barackrózsaszín top: H&M, 3990 forint
Gombos, türkiz színű top: Bershka, 3595 forint
Csipkés ujjú top: Zara, 3995 forint

A ráncolt ujjak divatja kereszteződik más meghatározó, aktuális irányzatokkal. Ebből következően elfogadható választékban kaphatók pöttyös, széltében csíkos, sőt virágmintás ráncolt ujjú cuccok is. Ezek közül a virágmintás kombinációt inkább kerüljük, az ugyanis kissé sok a "jóból".Pöttyökkel - már aki hajlandó felvenni bármi pöttyöset -, illetve széltében futó csíkokkal viszont abszolút vállalható az összhatás, legyen szó egy ilyen topról, vagy akár egy tunikáról.
Márkák, árak:
Pöttyös top: Zara, 1995 forint
Széltében csíkos top: New Yorker, 1990 forint
Széltében csíkos tunika: H&M, 6990 forintLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés