free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Reese Witherspoon szerint kemény dolog nőnek lenni

Borsa         Címkék: barátság, kapcsolat, pszichoterapeuta, reesewitherspoon 0 hozzászólás

Reese Witherspoon szerint az emberek azt hiszik a nőkről, hogy önállóak, pedig barátnőik és terapeutájuk nélkül szerinte sehol nem lennének. Ahogy ő sem.

Reese Witherspoon a nyilvánosság előtt sem tagadja, hogy élete válságos időszakait pszichoterapeuta segítségével vészeli át. Az Oscar-díjas színésznő 2006-ban, a Ryan Phillippe-től való válásának körülményeit nagyon megalázónak érezte, s ezen végül egy szakember segített neki túljutni. Nemrégiben pedig Jake Gyllenhaallal szakított, ezért most újra terapeutához jár. "Segítséget kértem. A nehéz időkben mindig nagyon hasznosnak éreztem a tanácsadást, és nem hiszem, hogy ezen volna bármi szégyellnivaló."

http://cdn.buzznet.com

A filmcsillagnak azonban nem csupán a pszichoterapeutája, hanem a barátnői is sokat segítenek. "Kemény dolog nőnek lenni. Az emberek azt hiszik önálló vagy, de közben nagy szükséged van a nőtársaidra. Három barátnőm van, akikre bármikor számíthatok, ha segítségre van szükségem, és persze ugyanezt megteszem értük én is. Hiszek ezekben a női kötelékekben, mert történhet sok minden, jöhetnek férfiak, házasságok és válások, de a család és barátságok mindenek felett állnak."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés