free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Reggelit is ad a fodrászszalon

Borsa         Címkék: fodrászat, haj, kaja, pénz, reggeli 1 hozzászólás

A reggeli szárításhoz egy kiadós reggeli is jár azoknak a vendégeknek, akik online jelentkeznek be egy bizonyos, igen exkluzív londoni fodrászatba.

Sokszor komoly dilemmát jelent, hogy reggel inkább együnk vagy gyorsan beszárítsuk a hajunkat, mindkettőre általában nem jut idő. Úgy is megközelíthetjük a kérdést, hogy mi rosszabb: korgó gyomorral vagy rendezetlen hajjal elkezdeni egy fárasztó napot. A nők nagy része természetesen inkább nem eszik, és ezzel a legtöbb fodrászat tisztában van. Mégis csak egy exkluzív londoni szalon talált kielégítő megoldást a reggeli patthelyzet feloldására: a Percy & Reed reggelit is ad az időhiányban szenvedő vendégeknek.

A vendégek az interneten az időpontfoglalással egy időben előre kiválaszthatják, hogy mit akarnak enni, miután a szalonban dolgozó mesterfodrászok, Paul Percival és Adam Reed kezelésbe vették a hajukat. Az online étlapon a többféle croissant és muffin mellett olyan ételek szerepelnek, mint a tojásos cibatta, a füstölt lazac vagy a zabkása. A fogyasztást a reggeli szeánsz végén hozzácsapják a számlához.

www.percyandreed.com

A Great Portland Streeten található 12 férőhelyes fodrászat árképzése nem teszi lehetővé, hogy egy átlagos jövedelmű nő minden reggel a szalonban kezdje a napot, ugyanis a haj beszárítása 70 fontba kerül, ha a vendég ragaszkodik ahhoz, hogy az egyik sztárfodrász készítse el a frizuráját, egyébként 25 fontból is meg lehet úszni, ha a szalon hierarchiájának legalsó fokán álló fodrásszal is beéri. A komolyabb műveleteket nem érdemes reggelre időzíteni, mert ezeket szakmai konzultáció előzi meg.
 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés