free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk rétegesen öltözve

Borsa         Címkék: ilyenekvagyunk, kapucni, kirakat, ősz, pulóver 21 hozzászólás

Réteges öltözködésnél fokozottan nehéz betartani a kevesebb több elvét. Ugyanakkor viszont egyáltalán nem is lehetetlen. Az utcán láttuk.

A réteges öltözködés elsődleges funkciója természetesen még mindig az, hogy ne fázzunk. Emellett azonban nem árt odafigyelni az anyagok, színek és szabásvonalak összhangjára sem, legalábbis akkor, ha nem akarunk úgy kinézni, mint egy túlzsúfolt ruhafogas.Képünk szereplője hétköznapi, sportos darabokból állította össze a szettjét, ami nem csupán a hideg ellen véd, hanem szemmel láthatólag kényelmes és passzol alanyunk testalkatához is.  A farmer, a sportcipő és világos pulóver triója kétségkívül szimpla, ugyanakkor biztos alapot ad. A többszörösen körbetekert, vastag sál és a méretes, szőrmés kapucni pedig a maga kategóriáján belül látványossá teszi az összeállítást. A - tippünk szerint tizenéves vagy legfeljebb húszas évei elején járó - lány életkorához mérten korrektül és stílusosan öltözött fel. Így tovább! 

A szándék érezhetően megvolt. Az alapelgondolást tekintve ez az összeállítás jóval ütősebb, mint az igenes. Ami miatt mégis a nemes oldalra került, az egyértelműen a kivitelezés slendriánsága. A színvilág ugyan kétségkívül rendben van, viszont az egymásra pakolt, laza ruhadarabok meglehetősen zsúfolt összhatást keltenek és soknak tűnik a két darab öv is. A fenti, réteges öltözék és a csizma között vékony, testszínű harisnyában villan ki a lábszár, aminek a látványától is fázunk. A világos kardigán helyett egy hasonló árnyaltú, öv nélküli pulóverrel, valamint egy vastag, szürkés színű harisnyával akár igenes is lehetne ez a szett.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés