free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Újabb Photoshop-botrányok

Borsa         Címkék: celeb, kishír, kultúrtripp, photoshop 2 hozzászólás

Adam Levine, Kristen Stewart és Beyonce a Photoshop legújabb áldozatai. Kinek a törzsét, kinek az alkarját tüntették el a képszerkesztők.

Hiába a sztárok azok, akiknek általánosságban kevesebb retusálásra van szüksége nálunk, "egyszerű embereknél", mégis gyakran a felismerhetetlenségig photoshoppolva jelennek meg a magazinok címlapjain. Mindegy mennyire szépek, híresek vagy gazdagok, úgy tűnik előbb-utóbb mindenkit utolér a photoshop átka, ráadásul ezek az ordító hibák a legnagyobb magazinokat sem kerülik el. A Maroon 5 frontemberét, Adam Levine-t például az orosz Vogue-ban barátnője, az orosz modell, Anna Vyalitsyna oldalán láthatjuk gyakorlatilag törzsének jobb oldala nélkül. A Glamour magazin hibát hibára halmoz ezen a téren, a novemberi számuk címlapján Kristen Stewart bal alkarját retusálták le, amit ugyanaz a "szakavatott" szerkesztőség követett el, akik az előző számban Fergie törzsét és lábait retusálták agyon.Beyonce úgy tűnik, még áldott állapotban sem kerülheti el a photoshop veszélyét, a Harper's Bazaar címlapjára Terry Richardson fotózta az énekesnőt, majd lábait szinte a lehetetlenségig vékonyította, ráadásul a retus nem is sikerült túl meggyőzően, mivel Beyonce combjai eléggé dimbes-dombosak lettek.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés