free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Rihanna botránya egy szállodában

Borsa         Címkék: botrány, marihuana, party, rihanna, szálloda 2 hozzászólás

Az énekesnő épp hazájában, Barbadoson pihent, amikor botránya miatt egy felső kategóriás szállodából kitiltották. Aludt volna inkább a szüleinél!

A nem éppen a botrányairól híres popénekesnő, kicsit leereszthetett hétvégén: szombati barbadosi buliján sikerült annyira lerészegednie barátaival, hogy a szállásadója úgy döntött, többet nem kér a sztárkisasszonyból, egy életre kitiltották a szállodából.A hoteltulajdonos szerint az énekes és barátai piáltak – ez eddig nem nagy hír -, dohányoztak - nos, ez sem igazán -, amivel csupán két probléma volt: a helyszín, ez ugyanis a szálloda szobája volt, illetve, hogy a csikkek égve repültek egy fém kukába, így a füst folyamatosan szállingózott felfelé, ami beindította a füstjelzőt, és erről a bulizók nem voltak hajlandóak tudomást sem venni, piáltak, cigarettáztak tovább.

Amikor a szálloda személyzete Rihannáékra nyitotta az ajtót, a legbizarrabb filmjelenet tárulhatott eléjük: minden tele volt alkoholos palackokkal, cigarettával, csikkekkel, némi marihuánával, és kajamaradékokkal. Amíg a hotel személyzete átvette a terepet, Rihannát - akinek a leginkább sikerült a lazulás - szó szerint ki kellett támogatni a szobából. Miután felmérték a károkat, az énekesnőt azonnal eltanácsolták a szálláshelyről és megkérték, hogy többet se egyedül, se a barátaival ne tegyen látogatást náluk.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés