free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A nap pasija: Robbie Williams

Borsa         Címkék: , nappasija, púder, robbiewilliams 4 hozzászólás

Robbie-t mindenki ismeri, vannak akiket irritál, és vannak olyanok is sokan, akik megőrülnek érte. Mai napi pasink az énekes, Robbie Williams.

Elképesztő, hogy Robbie Williams húsz éve van színpadon. A Take That fiúbandával kezdett, majd öt év eszeveszett sikerszéria után kiszállt az együttesből, nem kis botrányokkal körülvéve. Szólókarrierje során több albumot adott el az Egyesült Királyságban, mint bármelyik másik brit szólóénekes. Sikere bekerült a Guiness Rekordok Könyvébe, amikor meghirdette 2006-ban a világkörüli turnéját, mert egyetlenegy nap alatt 1,6 millió koncertjegyet adott el.Miután 1995-ben kilépett a Take That-ből, bulvárpinttyé változott, hiszen botrányai, drog-, alkohol-, és szexfüggősége címlapra tette, szinte heti rendszerességgel. Senki nem gondolta, hogy ilyen óriási sikereket visz véghez, hiszen úgy tűnt, az énekes teljesen szétcsúszott. Egyedül Gary Barlow - szintén "zenész" - hangoztatta mindig, hogy Robbie Williamsből óriási sztár válik. Így is lett, és mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy Madonna és a Beatles után Robbie Williamset hallgatják a legtöbben az Egyesült Királyságban.

Az idei nagy dobás az énekestől, hogy visszatért az anyabandájához, és novemberben kiadják az új Take That albumot. Gary Barlow-val forgatott egy meleg témájú videóklippet, melynek a napokban volt a premierje. Ez a szexuálisan ultranyitott férfi nagyon sokat élvezkedett, függött és küszködött élete során, viszont most úgy látszik lehiggadt, mert augusztus elején feleségül vette barátnőjét, amerikai színésznőt, Ayda Fieldet. Meglepő módon ez nem egy hirtelen jött ötlet volt, hiszen pár négy évi együttélés után, hetvenöt meghívott barát és családtag előtt mondta ki a boldogító igent Williams Beverly Hills-i otthonában.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés