free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legrondább cipő

Borsa         Címkék: cipő, kirakat, lista 13 hozzászólás

Van az úgy, hogy a divattervezőknek is elgurul a gyógyszerük és olyan termékeket terveznek, amelyek még műalkotásoknak is rusnyák. Összegyűjtöttük az 5 legrondább cipőt.

A divattervezők néha egészen elképesztő tárgyakat készítenek, ráadásul még azt is szeretnék, ha ezeket viselnénk is. Nos, szerintünk most minden extremitáson túl megyünk! Összegyűjtöttük az öt legrondább cipőt. 

Paták

Néhány éve, talán már tíz is, hogy volt egy őrült divatkorszak a cipő trendek területén: a patahatású cipők. Amíg akkoriban csak emlékeztetett minket egy-egy cipőtalp állatok patájára, ez konkrétan egy pár pata! Iris Schieferstein, a német iparművész döglött állatok részeit használta fel. Rémisztő taxidermia. 
Kilóg
 
Comme des Garcons cipői igazán szép szabású, minőségű bőrből készültek, a talppal, a fűzővel is minden a legnagyobb rendben, végül, ez egy gyönyörű félcipő, de mi az a minta a cipőorron? A borzalmasan ízléstelen kifejezés kevés lenne, hogy leírja azt, mi volt az első érzetünk ezzel a lábbelivel kapcsolatosan. Ráadásul, az ára is rettentő: 750 dollár! Platform

Az ilyen stílusú cipőkkel semmi gond, hiszen nem első áldozásra tervezték, hanem extrém viseletek mellé. Ha odavagyunk Picachuért, esetleg imádjuk a videójátékokat, akkor sem vehetnénk fel ezt a szandált, mert olyan ronda, hogy mi magunk is leszédülnénk a videójáték talpakról. Egyetlen előnye mégis van: unalmas előadásokon, csak fel kell dobni a lábfejünket a térdünkre, és mehet a játék! 


Lego

A Balenciaga cipője, egyértelmű, hogy milyen ihletettség alatt készült; de mégis kiknek? Már akkor foghattuk a fejünket, amikor Beyonce felvonult ebben a szandiban egy koncertjén. A brandnek biztosan jót tett, hogy egy újabb terméket le lehetett "legózni", de sajnos ez is bekerült ebbe a listába, ami az öt lehető legrondább cipőt gyűjti össze. Tatu

Állítólag Alexander McQueent, az állatvilág furcsa szerzete, egy tatu inspirálta, amikor ezt a tárgyat tervezte. Sokan nevezik ezt a cipőt, a divatvilág egyik műalkotásának. A forma teljes mértékben ellehetetleníti, hogy sétáljunk, vonuljunk egy ilyen cipőben, de ráadásul még ronda is! A Borsaszerkesztőben konkrétan rémálmokat idézett elő ez a lábbeli, de persze, Lady Gaga felvette a Bad Romance videóban.

LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés