free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 legendásan ronda férfi

Brabham         Címkék: férfi, iggypop, lista, púder 3 hozzászólás

Rútabbnál rútabbnak tartott híres férfiak, akikben mégiscsak van valami. Méghozzá részben épp azért, mert olyan csúnyák. 5 legendásan ronda férfit mutatunk.

Annyira csúnyák, hogy az már szinte… nos, ha nem is szép, de hogy emblematikus, az biztos. Olyan híres férfiakat kerestünk, akik ugyan egyezményesen rondának találtatnak a közvélemény szerint, de mégis „van bennük valami”. És ha jobban belegondolunk, ez nem is annak ellenére van így, hogy nem éppen a fehér lovon érkező hercegekről van szó, hanem részben éppen azért.

Gérard Depardieu

Ez a nagyorrú melák talán a mezőny legnyilvánvalóbban szerethető karaktere, ugyanis minden melákságával és az orrán termelődő borvirágokkal egyetemben is inkább a kedves pityókás óriás szerepére alkalmas, semmint hogy szörnyeteget alakítson. Na nem mintha az nem menne neki, bár az is igaz, hogy még akkor is szimpatikus tud lenni, amikor a legnagyobb szemét alakot játssza, ahogy tette azt mondjuk a 36-ban. Amúgy pedig nem egy nőt tudunk mondani, akik szerint kifejezetten sármos is a maga módján, és ezt nem egyszer ki is használták a mozikban – erre ugye a legjobb példa a Zöld kártya című, meglehetősen zsenge alkotás, amit kizárólag neki és Andie MacDowellnek köszönhetően lehet nézhetőnek nevezni.

Iggy Pop

Fán nincs annyi évgyűrű, mint ahány ránc és barázda ezt az arcot tarkítja, és akkor még nem is mentünk nyaktól lefelé, pedig a felsőruházatot nem nagyon viselő Iggy Pop mellkasa egy külön tanulmányt is megérne, olyan érdekes az erezete. Mindegy, maradjunk csak az arcnál. Ha szótárszerűen közelítünk hozzá, kettős jelentést vélünk leolvasni róla: 1. veszély, 2. élettapasztalat. Ez alapján valahol azt is értjük, hogy pár éve a becses publikum egyszerűen félreállt egy koncerten, amikor a punkzene keresztapja megpróbálta gyakorolni az általa szabadalmaztatott stagediving nevű mókát, és a színpadról a nézők közé vetette magát. Ugyanakkor megbocsátani mégsem tudjuk nekik, hogy hagyták a padlón csattanni az öreget, mert Iggy az összes ráncával, erével, a lendületből deformált fejével és a stagedive-jaival együtt is az egyik legmenőbb pali az egész világon. Sőt részben épp ezek miatt az.

Mickey Rourke

Kis klubunk tékozló fiúja ő, ha úgy tetszik, hiszen valamikor szép szál legénynek indult. Később azonban az egykori bokszoló elszégyellte magát, hogy milyen önpusztító életét él, és mivel az önértékelése is a padlót verdeste, arra jutott, hogy a legjobb gyógymód az lesz, ha visszamegy a ringbe jól szétveretni az arcát. Amikor pár meccsel és néhány elég rosszul sikerült plasztikai műtéttel később egy gólemarcú kétajtós szekrény tért vissza a nagyközönség elé az ő neve alatt, senki nem hitt a szemének, de hát mondja valaki, hogy nem jó pasi: még jobb színész is lett belőle, mint amilyen volt, élete legjobb szerepét meg épp annak köszönhette, hogy tett még egy kanyart a bokszolás felé (A pankrátorról beszélünk, ugyebár). És különben is, mennyire tökös dolog már otthagyni Hollywoodot, és lelépni bunyózni.

Lemmy Kilmister

A rock and roll szeszhajtású Vasembere, akin nem fog sem a kor, sem a hangerő, sem a véralkohol-szint. Szókimondó pali, konkrétan egy téma van, amiben csúsztatni szokott, ez pedig az arca bal oldalát nagyban uraló két bibircsók kérdése, arra ugyanis még soha nem válaszolt egyenesen, hogy miért nem veteti le őket. Lehet, hogy titokban szereti a két duzzanatot? A fene sem tudja, az mindenesetre biztos, hogy nélkülük már nem lenne ugyanaz az ember, úgyhogy jobb is, ha maradnak az arcán. Amúgy meg ilyen formájában is annyi nővel sikerült saját elmondása szerint összegabalyodnia, hogy a számuk vastagon négyjegyű, szóval tényleg semmi oka nincs rá, hogy meg akarjon szépülni. Önéletrajzában egyébként azt írja: sokan kérdezték már tőle, hogy egy ilyen randa faszi hogyan tud összeszedni annyi jó nőt, de szerinte semmi bonyolult nincs a dologban, a titok ugyanis csak annyi, hogy ő udvarias a csajokkal. Na tessék.

Ronaldinho

Kívánkozik még ide jó pár színész, rockzenészekről nem is beszélve, de mi a végére egy sportolót hagytunk. Ő az a futballista, akiről kis túlzással több karikatúra készül, mint fotó, és aki soha nem hiányozhat a legcsúnyább hírességeket egybegyűjtő összeállításokból, ha pedig csak a focistákat nézzük, Wayne Rooney mellett egyedül ő rúg labdába. A szó klasszikus értelmében egyébként nem rút az AC Milan mindig vigyorgó támadó középpályása, inkább egy rajzfilmfigurára emlékeztet girbegurba fogaival és általánosan kajla arcával, de az is biztos, hogy a 21. században, amikor egy menő futballista már plakátfigura és szexszimbólum is, ő kilóg a sorból. És éppen ezért lehet bírni: akárcsak összeállításunk többi szereplője, ő sem egy bájgúnár, viszont igazi karakter, ami talán többet is ér. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés