free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ronnie Wood harmadszor is házasodna

Borsa         Címkék: házasság, kapcsolat, rocker, rollingstones, ronniewood 3 hozzászólás

Ronnie Wood feleségül akarja venni legújabb barátnőjét, aki csak 32 évvel fiatalabb nála. A jelölt fő érdeme, hogy a rocker abbahagyta mellette az ivást.

A Rolling Stones gitárosa ismét megtalálta élete nagy szerelmét, ezúttal egy 30 éves brazil nő személyében. Ronnie Wood ezúttal ki is akarja fejezni elköteleződését, legalábbis a Daily Express szerint.

A 62 éves zenész még csak néhány hónapja találkozgat a titokzatos Ana Araujóval, ennek ellenére már nyáron feleségül akarja venni. Úgy érzi, Ana nagyon pozitív hatással van rá,  mellette sikerült leszoknia az alkoholról, és nagyon nyugodtnak érzi magát a társaságában. Wood egyik ismerőse szerint a pár nagyon boldog, és az élet olyan egyszerű dolgait is élvezik, mint az otthoni főzések vagy a filmnézés.

Ha minden úgy alakul, ahogy azt most a rocker szeretné, a frigy szám szerint a harmadik házassága lesz. Első felesége egy modell, Krissy Wood volt, második házassága pedig 24 évig tartott Jo Wooddal. A válásban annak is szerepe bolt, hogy a zenész tavalyelőtt csúnyán lebukott, amikor a lesifotósok megörökítették, hogy az akkor 20 éves Katia Ivanovával randevúzott.

www.dailymail.co.uk

Az orosz pincérnővel 15 hónapig tartott a kapcsolata, a viharos viszony azonban inkább leépítette a zenészt, aki csak ideiglenesen volt képes abbahagyni az ivást. "Ronnie évek óta nem volt ilyen boldog és összeszedett, és tudja, hogy kevés nő van rá ilyen hatással. Tudja, hogy Ana nagyon különleges" - mondta az informátor a lapnak.

A menyasszonyjelölt egyedül Ronnie exbarátnőjének nem tetszik. Katia, aki azóta egy valóságshow-ban is szerepelt, úgy véli, Ana túl fiatal a 62 éves rockerhez.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés