free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Tetovált lányból fehér hattyú

Borsa         Címkék: film, givenchy, kishír, kultúrtripp, piercing 0 hozzászólás

Rooney Mara Givenchy-ban tündökölt a Tetovált lány című film premierjén. A filmben még orrában, szemöldökében és mellbimbójában is piercinggel láthatjuk.

Az igazi színészek és színésznők nem rettennek vissza attól, ha látványos és gyakran örökre szóló változtatásokat kell végrehajtani a testükön egy-egy szerep megformálása kedvéért, a mindössze 25 éves Rooney Mara is szívét-lelkét beleadta legújabb karakterébe. A svéd A tetovált lány című film amerikai feldolgozásában Mara játsza az agyonpiercingelt, kifejezetten férfias lány, Lisbeth Salander szerepét, ami élete legnagyobb kihívása volt. A színésznő elmondta, még akkor is, amikor meztelen a filmben (és ez elég gyakran előfordul) kosztümben érezte magát a sok tetoválást imitáló smink és piercing miatt. Mara a szerep kedvéért fiúsra vágatta hosszú fürtjeit, átlövette a füleit, a szemöldökét, a száját és a fülét, sőt, még a mellbimbóját is, ami szerinte hozzásegítette ahhoz, hogy hitelesen játszhassa el a sok megpróbáltatáson keresztülment lány történetét.A film londoni premierjére azonban Mara félretette az újonnan magáévá tett fiús attitűdöt, és egy káprázatos, fehér Givenchy Haute Couture ruhában jelent meg a vörös szőnyegen filmbeli partnere, Daniel Craig társaságában.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés