free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk rövid kabát plusz hosszú felsőben

Borsa         Címkék: divat, felső, ilyenekvagyunk, kabát, utcánláttuk 13 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Igen, épp néhány napja vitáznak itt a drága Borsa-kommentelők, hogy a szűk naci, a leggings kinek áll jól, kinek nem, és hogyan is kell fösteni azoknak a lábaknak, ha ilyesmibe bújik az ember. Sőt: megírtuk azt is, hogy rövid kabátkával lehetőleg ne nagyon kísérletezzen az, aki szűk alsóneműkbe szorítja magát és nem negyven kiló. Erre tessék, itt van alanyunk, aki a fekete, bővebb felsőjére felkapott egy remekbe szabott barna bőrdzsekit, alá egészen szűk farmernacit, szépen megkomponálta a szerelés színeit, és láss csodát: isteni a toalett. Szerintünk belevaló, látványos és bátor gönc ez. De lehet vitatkozni.Tessék, emitt meg egy jó csaj, izmos, edzett lábakkal, amelyeket megmutatni sem rest, mi meg a választott darabokra inkább csak a szánkat húzzuk ahelyett, hogy elalélnánk. Valószínűleg az fáj, hogy több a leányzóban a potenciál, mint amit aznap - az öltözet szintjén - produkált. Nekünk ez a fehér aljú, valamiféle övvel ellátott felsőrész bántja a szemünket, de talán csak a dzsekije alatt, vagy talán csak amiatt, hogy ez a sál a rózsaszín virágmintájával sehogy sem simul a szett többi eleméhez. Kicsit toprongyos lett tőle a külcsín - holott égbekiáltó bűnöket nem látunk. Mindegy, nem lehet mindennap istennőnek lenni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés