free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk rövid kabátban

Borsa         Címkék: divat, igen, ilyenekvagyunk, kabát, utcánláttuk 29 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Voilà! Nem az eredetiségtől fogunk hanyatt esni, tény, de egyszerűen jó ránézni erre a nőre. Van egy darab nagyon mutatós tavaszi kabátja, amelyet még övvel is feldobott, egy darab egyszerű, de roppant elegáns szoknyája, ehhez pedig fekete harisnyát és egy csinos magas sarkút húzott. Hol itt a kunszt? Sehol, de meg is hálálja az összkép: rendezett, harmonikus, nőies és finom. Szerintünk ennél sokkal több hétköznapokra nem kell - ezt viszont tanítani kellene.Megint azok a rohadt színek. Azt gyanítjuk, az ilyen válogatás hátterében talán az áll, hogy elsőre unalmasnak tűnik a szett, és hirtelen, munkába vagy iskolába indulás előtt öt perccel az első, otthon még különlegesnek tűnő holmi rögtön leváltja az első variációt. Itt például a harisnya. Hosszú szárú a csizma, és fekete, majd' térdig ér a szoknya, és fekete, a kabát fehér… nosza, ez így kevés lesz, majd egy piros harisnya és egy színes táska mindent megold. Hát nem. Sajnos. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés