free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk rövid zakóban

H. Lena         Címkék: divat, ilyenekvagyunk, kirakat, tavasz, zakó 49 hozzászólás

Ilyenek vagyunk sorozatunk folytatódik, most megnézhetitek, mire kell figyelni, ha rövid állású zakót viseltek. Az utcán láttuk.

Köszönjük a türelmet és a kitartást, újult erővel kezdjük el frissíteni Ilyenek vagyunk rovatunkat, amelyben csak apránként adagoljuk azokat az újításokat, amelyekről úgy gondoljuk, olvasóink, és mindenki hasznára válnának. Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a borsa olvasói között szép számmal akadnak olyanok is, akik alig várták az újabb összehasonlítást, hogy legyen min keresztül belekötni a munkánkba, itt jegyeznénk meg, hogy a nem kifejezetten a tartalomhoz kapcsolódó, nem a borsa színvonalához illő hozzászólásokat, kommenteket moderálni fogjuk, mert ennek a rovatnak itt az a célja, hogy egymástól tanuljunk, ne pedig egymást gyalázzuk. Továbbiakban is kíváncsian várjuk véleményeiteket, ötleteiteket a rovattal kapcsolatban és köszönjük a kitartást.A fenti Converse-zakó-leggings összeállítás sokak számára ismerős lehet, hiszen manapság a húszas, harmincas éveit taposó csajok zöme, ha kényelmes, vagány, csajos szerelésben kíván megjelenni, ezzel a trióval próbálkozik - persze nyilván nem mindenki. Ami miatt nálunk az igen oldalra került, annak egyetlen egy oka van: megint mondhatjuk, hogy tessék-lássék, a kevesebb több elmélet megint aratott. A farmer leggings - vagy skinny farmer - szürkéje tökéletes egységet alkot a hasonló színű felsőrésszel, ahogyan a rövid fazonú, fehér zakó a fehér Converse tornacipővel. Piros pont jár azért, mert a rövid zakó alá nem A-vonalú felsőt vett fel utcamodellünk, hanem egy hosszított, szűk szabásút választott. Többször mondtuk már, egy ruha stílusát a cipő határozza meg; a képen látható derék leány ösztönösen vagy tudatosan - ki tudja -, egy szürke-rózsaszín mintás sállal lágyított, így csajos, vagány, ugyanakkor mégis laza és sportos lett a végeredmény. Igazi vagány, tavaszi szerelés, szerettük.Kezdjük a jóval: dicséretre méltó, hogy a képen látható leány  balerinacipőjének és vállára vetett táskájának színe, nem csak hogy harmonizál egymással, hanem elmondhatjuk:  ugyanolyan színe van. Ez idáig ötös, a bajok viszont ezután jönnek. Ehhez a mélybarna színhez nem igazán megy ez a szürkés-kékes leggings, ahogyan a halvány szürke, rövid állású zakó sem - bár utóbbit inkább el tudnánk képzelni ehhez a barnához egy másik nadrággal. Visszatérve a zakóhoz és az alóla kilógó sem nem hosszú, sem nem rövid, valaha fehér színben virító pólóhoz... Ha rövid állású zakót viselünk, figyelnünk kell arra - ha nem ruhához vesszük fel -, hogy a kilógó felsőrész  milyen szabású, milyen színű. Az igen oldalon látható, hogy a hosszú, szűk fazon tökéletesen illik az ilyen zakókhoz, de ez a kép egyértelműen mutatja, hogy alatta a kinyúlt póló - ami ki tudja, fénykorában, milyen hosszú volt - nagyon nem mutat. Összességében nincs nagy baj a szettel, de a nem megfelelő színválasztás és a rövid állású zakó alá nem megfelelő körültekintéssel kiválasztott felső hazavágta kicsit a szettet.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés