free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk rövidnadrágban, csizmával

Borsa         Címkék: csizma, divat, ilyenekvagyunk, rövidnadrág, utcánláttuk 16 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Ezt a rövidnadrág plusz csizma kettőst keveseknek sikerül tényleg harmonikusra keverni, de annyira, hogy fázunk is ettől a párosítástól, mert az esetek nagy részében katasztrofális a végeredmény. Alanyunk viszont ügyes volt, mellesleg elég jól is néz ki egy ilyen garnitúrához. A magas szárú csizma a fekete harisnyával nagyon jól mutat, a világos rövidnadrág a hangsúlyos övvel abszolút főnyeremény, és a vagány kis bőrdzsekiről is csak jót tudunk mondani. Jó ízlés, jó csaj, jó pasi. Kalap emel.Na, itt van, amiről az előbb beszéltünk. Valamivel mindig sikerül belerondítani. Fel nem foghatjuk, hogy a kicsit leharcolt barna csizma alá mi a fenének kell még bordó lábmelegítő. Drabális, ronda látvány, teljességgel felesleges, meg már amúgy is meleg van. Mindehhez fekete harisnya és sötétszürke rövidnadrág - a táska színét és mintázatát pedig végképp nem tudjuk hová tenni. A célzott lazaságból mindössze diszharmóniára és csúfkodásra futotta. Kár majmolni az ilyen trendeket, ha nincs a ruhásszekrényben hozzá muníció. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés