free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk rövidnadrágban

Borsa         Címkék: ilyenekvagyunk, kirakat, rövidnadrág 31 hozzászólás

A nyár sok kreativitást igényel az öltözködésünkben: csinosak szeretnénk lenni, de nem akarunk megsülni sem, viszont az évszaknak megfelelő vidámságot is egy szettben akarjuk megvalósítani. A rövidnadrággal lehet próbálkozni.

Ha nyár, és nem szoknya, viszont office öltözék, akkor a legjobb választás egy térd fölé érő vászonnadrág. Ezekhez a csinos sortokhoz húzhatunk blúzt, egy megfelelő cipővel pedig igazán elegánssá varázsolhatjuk a kánikulai irodai szettünket. De persze ez nem  biztos, hogy mindenkinek jól is áll majd.Igen, nagyon nyári. Attól függetlenül, hogy a képen látható lány kontrasztos színeket kombinált, ebben a szettben inkább a sötét dominál. A pink vászonblúz és az azonos színű babacipő - ami minket Dorothy cipellőjére emlékeztet az Óz a csodák csodájából -, remek választás volt ehhez az egyszerű nadrághoz: az egész szettet feldobja. A táska, bár elegáns, ezekkel a bohókás, színes díszekkel passzol a lány megjelenéséhez, imidzséhez. Még a kis gyöngy karkötő is, ami szinte a blúz folytatása, kiegészítője. Dinamikus, vidám, mégsem infantilis ruházat ez, tökéletesen visszatükrözi viselője habitusát, stílusát úgy, hogy irodai szerelésnek is tökéletes. Szóval önazonos, és ennél több nem is kell. Nekünk nagyon tetszett.
Jobb oldalra koncentráljunk. Nemes alanyunk ékes példája arra, hogy mi történik akkor, ha nem valós a testképünk, illetve, ha nem ismerjük azokat a praktikus trükköket, amelyeket bizonyos alkatnál használnunk kell, hogy jobban nézzünk ki. Pompás ez a magas sarkú cipő, nyújtja a lábat, és karakteres vádlit varázsol; remek a nadrág szabása is: modern, a színe harmonizál a táskával. A felső résznél már van egy kis zavar, látjuk ugye, hogy az oldalán az óriási kivágás - lyuk - betekintést enged a hurkákra. Nos, ez a felső egy fekete trikóért, alsóneműért kiált. De nem ez az, amiért ez a tökéletes szett nem az Igen, hanem a Nem oldalra került. A szett minden egyes darabja rendben van, de együtt, a képen látható lányon nagyon nem mutatnak. Idegenül hatnak.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés