free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk rövidnadrágban

Borsa         Címkék: divat, ilyenekvagyunk, kirakat, rövidnadrág 50 hozzászólás

Az idei nyár slágere a sort, amihez bizony szuper lábak kellenek. Amennyiben ez nincs meg, legalább a méretre figyeljünk!

Nyáron a legkényelmesebb viselet egy rövidnadrág, amit felvehetünk sportosan, laza városi sétához, de akár egy randin is villanthatunk benne. Van, aki jól csinálja, és van, aki kevésbé. Megmutatjuk, ma kit tettünk az igen és kit a nem oldalra. Vitára ad okot a választásunk. . Igen, mert szexi ez a laza vászoning, a hússzínű nadrág a barna bőrövvel, és a színben illeszkedő táska és szandál egységessé varázsolja alanyunk szerelését. A csicsás kiegészítők - karkötő - nagyon jól illik a szandálon található díszítéshez. Egyetlen apró problémánk van csak, hogy nem tudjuk eldönteni, ez a nadrág egy mérettel kisebb vagy nagyobb, mint ami passzolna a csajra, hiszen, ahol nem kéne, dudorodik, ahol meg lóghatna, ott felcsúszik. Ezt a kis szépséghibát betudjuk annak, hogy a lány épp vonult.Ez a szett, nem annyira összeszedett, értjük ez alatt azt, hogy a kiegészítőkre fordíthatott volna nagyobb hangsúlyt alanyunk, viszont a szett lazasága, ez a kantáros, szürke farmersort és az alatta lévő pamuttrikó, talán a legjobb választás volt. Igaz a szandálnak a fehérsége, nagyon elüt a szerkótól, és a táska mérete – nagyobb, mint a lány felsőteste -, színe is feltűnően elüt attól, amit szívesen látnánk. A fehér szandált, ha lecserélné feketére, máris az igen oldalon kötött volna ki utcai modellünk. LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés