free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Eddie Borgo-t a Rubik kocka inspirálja

Borsa         Címkék: ékszer, kultúrtripp, rubikkocka 0 hozzászólás

Nem csak készségfejlesztő játék, vagy 3-D-s szemléltető eszköz. A Rubik kocka Eddie Borgo-t többszázezret érő ékszerek megalkotására késztette.

Eddie Borgo, a punk stílusáról és geometrikus formáiról ismert ékszertervező arra a kérdésre, hogy miből merít inspirációt, a nagyapjától kapott Rubik-kockát felelte. Eddie kiskorában sok időt töltött a vegyészmérnök nagypapa dolgozószobájában, és a műszaki rajzok tengerében megbújó egyetlen játék a Rubik Ernő által 1974-ben feltalált kocka volt."Még ma is lenyűgöz a felépítése - nyilatkozta a tervező. - Bárki, aki a kezébe vesz egy kockát, érzi a benne rejlő gondolatiságot, hiába tűnik egy egyszerű játéknak, ez egy nagyon is komoly és komplikált szerkezet. Számomra a 70-es, 80-as évek dizájnját testesíti meg az erőteljes színeivel, geometriájával és végtelen formálhatóságával." Elmondása szerint ma sem tudja jobban kirakni, mint tíz évesen, de talán jobb is, mert így nem vesztette el a játék azt a misztériumát, amit még gyerekkorában ébresztett benne.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés