free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 olcsó ruhatár megújító ötlet

Welmi         Címkék: divat, lista, ötletek, ruhatár, tavasz 3 hozzászólás

Nem mindig tudunk az aktuális trendeknek megfelelő göncökben virítani, ezért okosan kell hozzáállni a ruhatár megújító programnak. Elő az ollóval, a hipóval és a barátokkal.

A tavaszi göncmacera minden nőt elővesz, és csak egy orvosság van rá: új gönc kell, minél előbb. Sóváran és reménytelenül nézzük a kirakatokat, és a havi költségvetésbe beleférő egy-egy kósza ruhadarab nem elégít ki minket. Gondolkodjunk kilósban, vagy alakítsuk át az elfekvőben lévő elemeket. Ha csak a megunt, ritkán vagy egyáltalán nem használt ruhadarabokhoz nyúlunk, nem érhet nagy kár minket, ha nem a tervek szerint sikerül a házi barkács.


http://yellowcanarycraft.files.wordpress.comAz olló az új barátod

Mindenkinek van elfekvőben egy olyan nadrágja vagy felsője, amely majdnem jó, de… nem tetszik a fazonja, a hossza, nem elég dögös. Mivel idén minden divat, a fantáziádnak csak az ollód szab határt. Bátran vágj bele: így lesz a szolid pólóból csónaknyakú, vállvillantós felső, mezei nadrágból nyári fesztiválra való, szakadt hippinadrág vagy épp forrónaci. Ha egyszínű farmerünk helyett koptatottra vágyunk, elő a smirglivel, és dörzsöljünk, amíg el nem értük a kívánt hatást.


http://ajandekpolc.huHipó-batik

Hozzávalók: egy pár gumikesztyű, játszóruha, egy liter hipó, egy kád, befőttesgumik vagy spárga és egy nyitott ablak a megfelelő szellőzés érdekében. Sötét, egyszínű felsőket és farmerokat változtathatunk egyedivé, ha a befőttesgumikkal összefogunk egy-egy maroknyit a ruhából, és tíz percre hipós vízbe áztatjuk. A hipó mennyiségét és az áztatási idő hosszát igény szerint variálhatjuk, de arra gondosan ügyeljünk, hogy a ruhákat csak alaposan kiöblítve vegyük fel.   


www.scolaquip.co.ukMintát neki!

Gombok, flitterek, textilfesték, mindent vessünk be a vidám hatás elérése érdekében. Bizonytalanabb festőtanoncok rajzolják előre a mintát sablonról vagy szabad kézzel, a kézimunkaboltokban kapható, kimosható filctollal. Teljes kétbalkéz fennforgása esetén rányomtathatjuk kedvenc motívumainkat vagy figuráinkat egy olyan speciális fóliára, amely utána textilre vasalható (a nagyobb műszaki cikkeket forgalmazó áruházláncokban kapható).Turkálódélután

Ha eddig azért nem jártunk turiba, mert nincs türelmünk egyesével átválogatni a több mázsa ruhát, a vállfás szekció meg drága, és különben sem találunk magunknak semmit, induljunk neki csapatosan. Szedjünk össze két-három barátnőt vagy kolléganőt, szökjünk el hamarabb a munkából egy péntek délután, és kezdjük el átrágni magunkat a ruhahegyeken. Ha olcsóban gondolkodunk, csak a kilós turi játszik. Murphy törvénye alapján a másiknak könnyebben találunk egy jó darabot, mint magunknak, úgyhogy egységben az erő. Olyan úgysem lesz, hogy üres kézzel menjünk haza.


Cserebere

Következő csoportos foglalkozásunkban megunt ruhadaraboktól szabadulunk meg és újakra teszünk szert teljesen ingyen. Úgyis esedékes egy tavaszi szekrénymustra, álljunk hát neki kíméletlenül: amit eddig nem hordtunk, azt ezután sem fogjuk, kár áltatni magunkat. Ha az egyéni felkészülés megvan, már csak egy időpont kell, amikor hasonló méretű barátnőikkel és egy üveg pezsgővel nekilátunk a házi divatbemutatónak. Legyünk őszinték a "jól áll nekem?" kezdetű játékban, különben mindenki úgy megy haza, ahogy eljött: pár felesleges ruhadarabbal, amelyet jó eséllyel sosem fog hordani.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés