free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Russell Crowe ismét formában

Borsa         Címkék: edzés, fogyás, kishír, kultúrtripp, russellcrowe 2 hozzászólás

Fél évvel ezelőtt alig ismertünk rá a paparazzik fotóin, Russell Crowe annyira elhagyta magát. Most azonban ismét versenybe szállhatna a legszexisebb férfi címért.

Russell Crowe ugyan élete legnagyobb alakítását az Egy csodálatos elme című filmben nyújtotta (az őrült, Nobel-díjas zseni, John Nash szerepét játszotta), nők milliói mégis szívesebben emlékeznek vissza Crowe-ra mint gladiátorra vagy bokszolóra, és most ismét örülhetnek. A 47 éves sztárt alig fél évvel ezelőtt még igen rossz kondiban - sörhassal és csapzott őszes frizurával - kapták lencsevégre a szemfüles fotósok, most azonban új szerepe kedvéért látványos átváltozáson ment keresztül a színész. A soron következő Superman filmben a hős apját, Jor El-t megformáló Crowe a hat hónap alatt szigorú edzéstervbe kezdett, amit a Twitteren keresztül rajongóival is megosztott. Folyamatosan olyan bejegyzéseket közölt, mint "bringa 28,6 km, konditerem 1 óra" vagy "2 séta, 40 perc reggel az erdőben, 1 óra délután a városban".Crowe azt is bevallotta, korábban gyakorlatilag gyorskaján élt, sőt, az édességeknek is nagy rajongója, azonban rájött - sztárság ide vagy oda - ő is csak egy középkorú férfi, akinek figyelnie kell mindenre, amit elfogyaszt és néha le kell mondania bizonyos falatokról.


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés