free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Russell Crowe ismét formában

Borsa         Címkék: edzés, fogyás, kishír, kultúrtripp, russellcrowe 2 hozzászólás

Fél évvel ezelőtt alig ismertünk rá a paparazzik fotóin, Russell Crowe annyira elhagyta magát. Most azonban ismét versenybe szállhatna a legszexisebb férfi címért.

Russell Crowe ugyan élete legnagyobb alakítását az Egy csodálatos elme című filmben nyújtotta (az őrült, Nobel-díjas zseni, John Nash szerepét játszotta), nők milliói mégis szívesebben emlékeznek vissza Crowe-ra mint gladiátorra vagy bokszolóra, és most ismét örülhetnek. A 47 éves sztárt alig fél évvel ezelőtt még igen rossz kondiban - sörhassal és csapzott őszes frizurával - kapták lencsevégre a szemfüles fotósok, most azonban új szerepe kedvéért látványos átváltozáson ment keresztül a színész. A soron következő Superman filmben a hős apját, Jor El-t megformáló Crowe a hat hónap alatt szigorú edzéstervbe kezdett, amit a Twitteren keresztül rajongóival is megosztott. Folyamatosan olyan bejegyzéseket közölt, mint "bringa 28,6 km, konditerem 1 óra" vagy "2 séta, 40 perc reggel az erdőben, 1 óra délután a városban".Crowe azt is bevallotta, korábban gyakorlatilag gyorskaján élt, sőt, az édességeknek is nagy rajongója, azonban rájött - sztárság ide vagy oda - ő is csak egy középkorú férfi, akinek figyelnie kell mindenre, amit elfogyaszt és néha le kell mondania bizonyos falatokról.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés