free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk sálban

Borsa         Címkék: divat, igen, ilyenekvagyunk, sál, utcánláttuk 18 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Egy sál évszaktól függetlenül a szett éke lehet, tévedés, hogy csak hidegben vagy "átmeneti" időszakban illik viselni. A jól megválasztott darab az egész öltözék koronája, márpedig választék van bőséggel, úgyhogy ez nem lehet kifogás. Alanyunk igazi modellalkat, és a szűk naciját és a bőrdzsekijét pontosan egy ilyen sállal kellett feldobni. A szett legélénkebb színű darabja, sőt mintás is, remekül passzol mindenhez, és vitt valami légies finomságot, nőies eleganciát az amúgy vagány, de hétköznapi összeállításba. Gratulálunk.Külön-külön nem szívesen kötnénk bele semmibe, az egyes elemek jók, mutatósak, nincs mit ragozni ezen. A válogatásról és az összehatásról azonban már nem mondható el ugyanez - így sikkadnak el az amúgy jó göncök a trehány összeillesztés miatt. A farmer és a balerina teljesen rendben vannak, de a fehér felsőre már nem tettük volna fel ezt a hatalmas övet, ez alá a pofás barna kis bőrkabát alá semmiképp sem. De még ha minden maradna is, a hatalmas, pink kockás sál már sok a jóból, sajna, nem a legjobb választás volt reggel. Semmi sem érvényesül.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés