free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Salma Hayek nagyobb mellekért imádkozott

Borsa         Címkék: alak, kishír, kultúrtripp, mellek, salmahayek 3 hozzászólás

Nehéz elképzelni, de Salma Hayek kifejezetten fiús, és legnagyobb bánatára lapos tini volt. Mint kiderült, mellekért imádkozott.

Salma Hayek az XS-es szépségideál egyik megdöntője lett kerek domborulataival, azonban állítólag ő sem volt mindig ilyen nőies. A 45 éves mexikói színésznő új filmjének, a Csizmás, a kandúrnak a promóciós turnéján mesélt fiatalkori önképéről és bizonytalanságáról. Hayek a The Graham Norton Show-ban vallott arról, végső kétségbeesésében hogyan fordult istenhez, hogy adjon neki formásabb melleket. "Én voltam a legfiatalabb az osztályban, és az összes lánynak elkezdett nőni a melle, nálam meg semmi... Nagyon megijedtem. Sokszor csúfoltak, hogy túl vékony és túl fiús vagyok" - mesélte Salma, ami a színésznő mai alakját elnézve elég hihetetlennek tűnik."Az egyik helyi templomban volt egy szent, aki állítólag csodákat tett, elmentem oda, belemártottam a kezem a szentelt vízbe és azt mondtam: Kérlek Jézus, adj nekem ciciket." A kérése úgy tűnik, meghallgatásra lelt, a színésznő ma szebb és formásabb, mint valaha.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés