free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk szőrös sapiban

Borsa         Címkék: divat, igen, sapka, szőrme, utcánláttuk 26 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Többször meggyóntuk már itt, hogy a szőrökkel-szőrmékkel van valamiféle elemi ellenérzésünk, de szerencsére mindig akadnak, akik le tudnak venni a lábunkról, és meglágyítják a szívünk. Hovatovább a szőrmék és bőrök idén nemhogy tiltólistán nincsenek, de egyenesen trendinek számítanak. Alanyunk bitang jó csaj - és a csupa fekete felett igazán remekül mutat a tekintélyes méretű szőrsapka. Gratulálunk.Az usánka jó néhány évvel ezelőtt egy ideig nagyon divatban volt, alapdarabnak számított, és boldog-boldogtalan a fejébe húzta. A képen látható darab bár nem a szívünk csücske, de nagy problémánk nincs vele - a körítéssel annál inkább. Az sehogy sem akar összeállni egésszé. Vagy a sál, vagy a kabátka színe a ludas, nem döntőbíráskodunk, viszont a csúnyán buggyos nadrágszár a csizma felett már a legkevésbé sem mutatós.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés