free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 sapka-sál, ami szép és meleg is

Borsa         Címkék: divat, lista, sál, sapka, tél 3 hozzászólás

Ne essünk tévedésbe, január van, a tél még egy jó darabig tartja magát. Ha most nézel meleg sapka és sál után még nem késő, hiszen lesz még tél ebben az évben.

A sapka és a sál a téli öltözék állandó kiegészítője, éppen ezért fontos, hogy jól funkcionáló legyen, ugyanakkor illeszkedjen a ruhánkhoz is. Egy sportos stílusú sapka nevetségesen néz ki az aktatáskás, kosztümös hölgyeken, mint ahogy ez fordítva is igaz. Most olyan szetteket mutatunk, amik nem feltétlen tatoznak össze, de valamiért mégis jól illenek egymáshoz, és ami a legfontosabb: nagyon szépek és melegek.


Vastag kötött szemek - New Yorker

Ha a kötött sálak és sapkák között nézünk szét elsőként, ne ijedjünk meg, ha nagy szemű darabokkal találkozunk. A szürke sapkánál gondolhatnánk, hogy a lyukakon befúj a szél, de a puha anyagának köszönhetően nem fázik benne a fejünk. Nem feltétlen kell szetteket keresnünk a sapkák és sálak között, nyugodtan választhatunk két eltérő darabot is, ha azok színben és anyagban megegyeznek. Ezeket a darabokat mindennapi viselésre ajánljuk, akár elegánsabb ruhákhoz is.


Örök fiataloknak - Banana Moon, Otherside

Azoknak, akik nem riadnak meg a füles sapkától és a bojtoktól tökéletes választás lehet ez az élénk lila és rózsaszín színű sapka-sál együttes. A sapka belseje termo anyaggal van kibélelve, ami nem csak puha, hanem meleg is. A sál már kicsit vékonyabb anyagú, de hossza miatt jó sokszor körbe lehet tekerni a nyakunkon. Elsősorban sportos kabátokhoz ajánljuk, délutáni szánkózáshoz, vagy korcsolyázáshoz jó választás.


Akik igazán fáznak - sapka: Puma, nyakmelegítő: Furla

Idén divat lett a hosszú fazonú sapka, ami hátul megroggyanva lóg le a tarkónkra. Ez a rózsaszín kötött sapka is ilyen, bár fel lehet tűrni jobban a szegélyét és akkor nem lóg le annyira, ha nem vagyunk ennek az irányzatnak a hívei. A nyakmelegítő szintén ezen a télen jött divatba, ez a nagyobb darab igazán praktikus, hiszen a vállunkra húzva poncsóként is hordhatjuk, ha pedig félig a fejünkre húzzuk kapucniként is jól funkcionál. Mindkettő puha, kötött darab, elsősorban a mindennapokra ajánljuk, ebben a felállásban kicsit sportosabb ruhákhoz.


Téli sportokhoz - sapka: Burton, Otherside, sál: Tally Weijl  

A téli sportokhoz muszáj az igazán meleg sálainkat és sapkáinkat előkészíteni, hiszen a hegyi levegő nem kímél minket. Ez a két rétegű, kívül kötött, belül nagyon puha anyaggal bélelt sapka direkt a téli sportokhoz lett kialakítva. A hosszú hajú lányok is be tudják tűrni a hajukat alá, vagy szintén ejtetten lóg hátrafelé a sapka csúcsa. A sál egy hagyományos kötött darab, ami bár finom puha anyagú, mégsem szöszöl, nem kell állandóan szedegetni szálait a szánkból.


A sportos hétköznapokra - O'Neill, Otherside

Aki mindennap sportosan öltözködik, az választhat magának sportboltból kiegészítőket is. Ez az együttes a mindennapokban is megállja a helyét, de a téli sportok alkalmával is használhatjuk. A sapka pont a fejre simul, a hosszabb hajúaknak tehát ki kell tűrniük a hajukat, belül termo bélés található, ami puha és meleg is. A sál már egy egyszerűbb darab, nem annyira vastag, de téli kabáthoz viselve biztos, hogy nem fázik benne a nyakunk.
Nézegess meleg sapkákat és sálakat!
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés