free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Sarah Jessica Parker kreatív igazgató lesz?

Borsa         Címkék: divat, halston, igazgató, munka, sarahjessicaparker 1 hozzászólás

Állítólag Sarah Jessica Parker lesz az amerikai Halston divatcég kreatív igazgatója. Az elsődleges feladata az lesz, hogy visszaállítsa a márka becsületét.

Sarah Jessica Parker a nem túl rózsás helyzetben lévő, amerikai Halston divatcég kreatív igazgatója lesz - jelent meg nemrégiben a Women's Wear Daily magazinban. A konkrét információt a cég a sajtónak egyelőre nem erősítette meg, azt azonban elárulták, hogy néhány héten belül bejelentenek majd egy együttműködést. Abból kiindulva, hogy a színésznő tavaly ősz óta a Halston reklámarca és a Szex és New York film második részének plakátján is a márka egyik ruháját viseli, ráadásul a divatházak mostanában előszeretettel alkalmaznak celebeket kreatív igazgatóként, bizony jó esély van arra, hogy SJP valóban megkapja a posztot.

"Ha valóban a Halstonhoz jön, biztos vagyok benne, hogy hihetetlen munkát fog végezni és Halston úr hagyatékához méltó módon állítja vissza a Halston becsületét, úgy, hogy mindeközben előre is lép, a mai nők elvárásainak megfelelően" - véli Mary Alice Stephenson, neves amerikai stylist.

http://wallpaperstock.net

Akadnak persze olyanok is, akik az együttműködést már most a Lindsay Lohan és az Ungaro között köttetett és hervasztó eredménnyel járó kooperációhoz hasonlítják. Suze Yalof Schwartz divatszerkesztő szerint azonban ez a párhuzam nem állja meg  helyét: "Van közöttük egy nagy különbség. Lindsay Lohan neve nem jelent egyet a divattal, de ha Sarah Jessica Parkerre gondolsz, a ruhák jutnak eszedbe. Senki sem lenne jobb választás a márka megújítására."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés