free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Sarah Burton nem akar Alexander McQueen lenni

Borsa         Címkék: alexandermcqueen, divat, kirakat, kollekció, sarahburton 0 hozzászólás

Az Alexander McQueen divatházat tavaly nyár óta irányító Sarah Burton hű maradt a néhai tervező szellemiségéhez. Ugyanakkor önmagát sem tagadta meg.

Alexander McQueen tragikus halála után néhány hónappal Sarah Burton vette át a divatház kreatív igazgatói posztját. A tervezőnő korábban tizenhat éven át dolgozott a legendás kreátorral, mégis, amikor tavaly felajánlották neki a lehetőséget, hogy átvegye a divatház vezetését, először nem akarta elvállalni. "Lee elméje annyira különbözött mindenki másétól! Tudtam, hogy semmiképp sem tehetek úgy, mintha ő lennék. Azonban feltettem magamnak a kérdést, hogy mi volt az, amiért Lee dolgozott? Hogy ez az egész csak úgy véget érjen?" - mesélte Burton a brit Vogue-nak adott interjújában.A tervezőnő megfogadta, hogy az újabb és újabb kollekciókkal hű marad McQueen szellemiségéhez és használja majd a kreátor által bevezetett, jellegzetes elemeket, ugyanakkor saját kreatív egyéniségét sem szorítja háttérbe. "Hűnek kell maradnod önmagadhoz is. Ez volt az, amit Lee belém sulykolt: képesnek kell lenned odaállni a mögé, amit alkottál."


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés