free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A nap pasija: Sean Penn

Borsa         Címkék: címlap, nappasija, seanpenn 0 hozzászólás

Alacsony is, jóképűnek sem igazán mondható, viszont bitang jó színész és van valami izgató a kisugárzásában. A nap pasija: Sean Penn.

Sean Justin Penn - aki nagyon jó barátja Robert de Nirónak, Jack Nicholsonnak és a Metallica dobosának is - kétszeres Oscar-díjas amerikai színész, rendező és politikai aktivista. Rettentő sok kiváló filmben játszott - Carlito útja, Játsz/ma, Az őrület határán, Titokzatos folyó vagy a Milk, utóbbi kettőért kapta meg a Oscar-díjat, de ezek mellett büszkélkedhet a Cannes-i filmfesztivál legjobb férfi alakításának díjával, egy Golden Globe-díjjal, két Volpi Kupával és számos kritikus elismeréssel -, de a filmes szerepek mellett tévé sorozatokban és színházi darabokban is feltűnt.Sokan Madonna férjeként ismerkedtek meg nevével, így nem annyira köztudott, hogy korábban már volt egy menyasszonya, Elizabeth McGovern. Madonnával a Material Girl című klip felvételekor ismerkedett meg, egymásba szerettek, majd összeházasodtak és 1985-ben megkezdődött közös ámokfutásuk. Sean Penn így nyilatkozott a közösen eltöltött négy évről: "Valójában nem is tudom, ki lett volna képes velem együtt élni ebben az időszakban". 1989-ben véget vetettek a botrányoknak és elváltak. A válás után a színész megismerkedett Robin Wright Pennel, akitől 1991-ben megszületett első gyermekük, majd '93-ban második gyermekük is. Az esküvőre sokat vártak, de végül megtörtént, 1996-ban, de rá majd' tíz évre bejelentették a válást. 2009-ben visszavonták és állítólag azóta a család együtt él.

Sean Penn nem csak színész: énekes, dalszerző, író is egyben, valamint résztulajdonosa annak a párizsi étterembárnak, amelynek tulajdonosai között van Johnny Depp és John Malkovich is. Aktívan támogat számos politikai és társadalmi célokat. Nem egy klasszikus férfiideál, de tipikusan az a pasi, akit kisugárzásáért, titokzatosságáért lehet bírni, nem pedig adottságaiért. Ettől függetlenül szerintünk szép a szeme...LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés