free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Shakira politizál

Borsa         Címkék: egyetem, énekesnő, oktatás, politika, shakira 2 hozzászólás

Shakira reméli, hogy 2010-ben a világhatalomra törekvésnél fontosabb szerepet kap majd az oktatás és a legjobb dolgok ezután jönnek. Legyen igaza!

Shakira politikai tartalmú beszédet tartott az Oxfordi Egyetemen. A kolumbiai énekesnő elsősorban az oktatás fontosságáról beszélt, szerinte ugyanis a szegénységnek és a háborúknak a megfelelő oktatással lehetne véget vetni. "A küldetésünk a világbéke érdekében az, hogy 30 000 oktatót küldjünk Afganisztánba, nem pedig 30 000 katonát" - mondta, s hozzátette, abban reménykedik, hogy 2010-ben a világhatalomra törekvésnél fontosabb szerepet kap majd az oktatás. "Erősen hiszem, hogy a legjobb dolgok ezután jönnek. Nem tudom elfogadni azt, hogy régebben volt jobb."

A popsztár nagy megtiszteltetésnek érezte, hogy meghívták a tekintélyes angol egyetemre. "Ott állni, azon a színpadon, ahol korábban a társadalom és a politika sok jeles személyisége megfordult már, hatalmas megtiszteltetés volt."

www.justdesktopwallpapers.com

Shakirának minden alapja megvan egyébként, hogy az oktatás fontosságáról szónokoljon, hiszen évek óta a téma aktivistája. Első nemzetközi sikereit követően létrehozta a Barefoot Alapítványt, amely többek között iskolák építésével, illetve közösségi centrumok létrehozásával foglalkozik Kolumbiában, hogy a hátrányos helyzetű gyermekek is részt tudjanak venni az oktatásban.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés