free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Shakira megmenti a gazdaságot: shoppingol

Borsa         Címkék: énekesnő, gazdaság, popsztár, shakira, shopping 0 hozzászólás

Shakira régebben lelkifurdalást érzett shoppingolás közben, ma már azonban éppen ellenkezőleg: úgy érzi, ezzel teszi a legjobbat a gazdaságnak.

Shakira megmenti a világ gazdaságát, méghozzá egy kifejezetten kellemes tevékenységgel: shoppingolással. A popsztár saját bevallása szerint korábban lelkifurdalást érzett vásárolgatáskor, aztán egyszer csak rájött, hogy erre voltaképpen nincs oka, sőt. "Élvezem azokat a dolgokat, amiket egy normális csaj az én koromban: kocogok a parkban, pocsék filmeket nézek. Alapvetően katolikus lány vagyok, így bűnösnek éreztem magam, ma már azonban úgy látom, hogy a vásárlás tartja mozgásban a világot. Egy világ ahol az emberek nem vásárolnak? Ez lenne a legrosszabb a gazdaságnak."

http://blogamole.mtvtr3s.com

A kolumbiai énekesnőt - aki jelenleg Miamiban él - gyakran vádolják azzal, hogy hátat fordított a szülőhazájának, szerinte azonban ez távol áll az igazságtól. "Miközben felnőttem, megértettem, hogy az olyan országokban mint az enyém, ha szegénynek születsz, akkor arra vagy ítélve, hogy szegényen is halj meg." Ő egyszerűen csak ennek nem volt hajlandó megadni magát.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés