free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A nap pasija: Shia Labeouf

Borsa         Címkék: címlap, nappasija, shialabeouf 0 hozzászólás

Jóképű kölök, aki idén is vezeti a Forbes magazin legjövedelmezőbb hírességeit számba vevő listáját. A nap pasija: Shia Labeouf.

Shia Labeouf  édesapja Jeffrey Labeouf vietnámi veterán, édesanyja Shayna Saide hajdani táncosnő és ékszertervező. Egyedüli gyerek, aki karrierjét stand-up comedyvel kezdte, majd úgy döntött ez nem elégíti ki, így ügynökséget kerestek édesanyjával, hogy beregisztrálhassák a fiút. Fel is figyeltek a fiúra, a Disney csatornán játszott Even Stevens című sorozattal vált ismertté, és alakításáért Daytime Emmy-díjat is kapott.
Shie Labeoufnak annyira bejött a színészkedés, hogy az ő főszereplésével készült a Transformers: A bukottak bosszúja, valamint az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című film, amelyek nem hoztak keveset a konyára. Olyannyira, hogy egy idén nyár végén kiadott lista szerint Shia LaBeouf vezeti a Forbes pénzügyi magazin legjövedelmezőbb hírességeit számba vevő listáját. A magazin számításai szerint a stúdiók által a LaBeoufre költött minden egyes dollár 81 dollárt fial. A fiatal színész másodszor került a lista élére.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés