free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 tuti sminktipp őszre

Borsa         Címkék: ősz, púder, smink, tél, trend 5 hozzászólás

A nyár sajnos véget ért, viszont az őszi sminktrendek vibráló színeket és egy kis csillogást ígér. Összegyűjtöttük az 5 legfontosabb irányelvet a 2010-es őszi/téli sminkdivat terén.

A színek, a sminkelési metodikák évről évre változást mutatnak, de nem kell félnünk, ha elsajátítottuk a számunkra legjobban kivitelezhető megoldást, megtaláltuk a mi színünket, akkor már nem lehet gond, csak nyitottság kérdése, hogy menyire leszünk trendkövetők. Összegyűjtöttük a 2010-es év őszének legmenőbb sminktippjeit. 


Makulátlan bőr

Lehetetlen? Nos, tehetünk azért, hogy szép, egyenletes legyen a bőrünk. Mielőtt alapozunk, radírozzunk és hidratáljunk, így biztosan egyenletes, szép lesz a bőrünk. Fontos, hogy mindig a bőrtípusunknak, az időjárásnak megfelelő alapozót használjuk. Kérjünk segítséget, profi sminkesektől, a drogériákban. 

Színesen 

Színek és árnyalatok. A szemfestés legfontosabb eleme az elmúlt évek sminktrendjeit tekintve a satírozás, igen ám, de nem a fekete, szürke helyett élénk színekkel apellálunk: zölddel, kékkel, pinkkel. Próbáljátok ki a mélyzöldet, ami a legtöbb szemszínhez tökéletesen illik, és dobjátok fel egy kis aranyporral. Csodálatosan csillogó, színes, füstös szemeket varázsolhatunk magunknak, az idei hűvösebb szezonban. Satírozz! 

Amikor sminkelünk ritka, hogy egyenes, szabályos vonalakat tudjunk rajzolni, ezért - még a hetvenes években - kialakult egy új sminkelési módszer, a satírozás, a füstös macskaszem. Nos, ez idén is nagy divat, szóval, ha kicsit félrecsúszott a kontúr, akkor fogjuk az aplikátor és maszatoljunk! Menő lesz. 

Élénk rózsapír

Ha fiatalabbnak akarunk látszani a korunknál, akkor varázsoljunk magunknak halvány bőrt és élénk, pezsgő rózsaszín járomcsontokat. A fényes rózsaszíntől kezdve a narancson át egészen a bordó különböző árnyalatáig bátran próbálkozhatunk. Hiszen ezek a színek idén is jól mutatnak majd rajtunk. 

Merész csókok

Fukszia, fényes rózsaszín, mandarin sárga, mély bordó. Ha igazán merészek vagyunk - és sem inni, sem enni, sem pedig smacizni nem készülünk -, akkor bátran használjuk ezeket a színeket, erőteljes rúzsozáshoz. Tény, hogy az eredmény merész lesz, viszont divatos is.
LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés