free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Sofia Coppola nem akar stílusikon lenni

Borsa         Címkék: filmes, kirakat, rendező, sofiacoppola, stílusikon 0 hozzászólás

Sofia Coppola ízléséhez a szép, egyszerű és klasszikus dolgok állnak igazán közel. A stílusikon státuszból pedig köszöni, de inkább nem kér.

Sofia Coppola sokoldalú, sikeres nő. Színésznő, fotóművész, és producer, 2003-ban forgatókönyvírói Oscart nyert, magáénak tudhatja a velencei Arany Oroszlánt és ő az első amerikai nő, akit a Filmakadémia a legjobb rendező kategóriában is Oscar-díjra jelölt. Mindemellett a divatszakmában is megmutatta már tehetségét, amikor táskákat tervezett a Louis Vuitton számára. Sokan stílusikonként tartják számon, ám ő ettől egyáltalán nincs elragadtatva. „Nem látom olyannak magam, amilyennek Tina Chow-t, Diana Vreelandet vagy másokat láttam, akikre gyerekkoromban stílusikonként tekintettem. Egyáltalán nem is gondolkozom ezen” - nyilatkozta a Vogue-nak adott interjújában.
„Szeretem a szép dolgokat, a fotókat, az igényes ruhákat. Nagyra értékelem a kreativitást. Azt hiszem inkább egyszerű és klasszikus dolgokat részesítem előnyben, nem pedig a túlságosan ragyogóakat” - mondta Coppola, majd hozzátette, hogy gyermekeire, a négyéves Romyra és az öthónapos Cosimára nem erőlteti rá a klasszikus stílust, különösen mivel nagyobbik lánya mostanában éli azt a korszakát, amikor odavan a rózsaszín, lila és csillogó holmikért.


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés