free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Sok kicsi jótékonysági akció

Borsa         Címkék: ízbolygó, íz-i, jótékonyság, sokkicsi 0 hozzászólás

Hamarosan itt a karácsony, hazai gasztrobloggereink beindultak. Persze megint jótékonykodnak, mert ugye sok kicsi, sokra megy.

A közelgő karácsony alkalmából újfent megrendezésre kerül a tavaly útjára indított, gasztrobloggerek által kezdeményezett Sok kicsi (http://sok-kicsi.hu) elnevezésű jótékonysági akció.

Mi ez?

Az akció során 15 gasztroblogger és 15 szervezet különböző gasztronómiai ajándékcsomagra vonatkozó vagy programjellegű felajánlásokat tesz. A nyereményjáték során a szervező - SoSe Közhasznú Alapítvány - számára támogatást nyújtó játékosok minden 1000 Ft-nyi támogatás után 1 db virtuális sorsjegyet kérhetnek a 30 izgalmas felajánlás közül az általuk választott(ak)ra, amelyeket az akció végén kisorsolunk.

Kit támogatunk?

Tavaly a Gyermekétkeztetési Alapítvány segítségével 1.840.000 Ft támogatást tudott biztosítani rászoruló családoknak. Az idei támogatottaink a Hajdú-Bihar megyei mélyszegénységben élő, gyakran halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek, akiknél mindennapos probléma az éhezés, a nyomor.
Együttműködő partnerünk L. Ritók Nóra és az Igazgyöngy Alapítvány, akik több mint tíz éve alapfokú művészetoktatáson keresztül motiválják ezeket a kicsiket, miközben szükségleteikről is igyekeznek gondoskodni. Az akció keretében befolyt pénzből karácsony előtt és után elsősorban általunk megvásárolt élelmiszercsomagokat juttatunk el a rászoruló gyerekeknek és családjaiknak. A támogatásokról a Sok kicsi oldalán közzétesszük a számlákat, elszámolunk az adományok teljes összegével.

Mikor?

Az akció felvezető részében, november 16-30 között ismerhetők meg a felajánlások: minden nap egy blogger és egy cég ajándékát tesszük közzé. A támogatások felajánlása és a sorsjegyek kiválasztása december 1-től december 14-ig lesz lehetséges. A sorsolást december 21-én tartjuk. A nyeremények karácsony után, a felajánlóval való egyeztetés után realizálódnak majd. A részletek oldalunkon olvashatók. A Sok kicsinek immár több száz fős rajongótábora található a Facebook-on, ahol szintén aktuális információkat kaphatnak az akcióról.

Reméljük, sokan idén is kedvet kapnak ahhoz, hogy ebben a játékos formában segítsék a rászoruló gyerekeket. Menjen most is sokra a Sok kicsi!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés