free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Söralapú kozmetikumok - egészen közelről

Borsa         Címkék: kozmetikum, púder, sör 1 hozzászólás

Egy cseh vállalat megalkotta a sör felhasználásának egy olyan módját, amelynek mi, csajok csak örülni fogunk. Irány Prága!

A csajok általában nem szeretik a sört, bár tisztában vagyunk vele, hogy sokan megkívánják, időről időre. Nos, ezzel nyilván tisztában van az a cég is, amelyik ezt a népszerű alkoholos italt egy egészen más formában szeretné népszerűsíteni - nem csak a sört nem ivók táborában. A Pivni Beer Cosmetics megalkotta ugyanis a sampont, a tusfürdőt és egyéb szépészeti termékeket, amelyek fő hatóanyaga és alkotóeleme a sör.A sör rengeteg B2-vitamint tartalmaz, ami nagyon jó hatással van a hajra, bőrre  - így nem meglepő, hogy már nagyanyáink is előszeretettel alkalmazták szépségápoláshoz. Borsaszerkesztő sosem feledi, amikor a nagyanyja szőke haját sörrel öblítette le, hogy még fényesebb legyen, bár egy kicsit sörszagú maradt utána. Ilyen probléma a Pivni Beer Cosmetics Manufaktura cuccaival nincs, inkább gyömbér, citrus és vanília illatkavalkádot adnak. A szappan leginkább kéz és arcmosásra alkalmas, szemcsés állagú, a maláta és a friss kenyér illata keveredik benne, tehát élesztő és maláta van benne jellemzően,  mindkettő nagyon jól nyugtatja az arcbőrt.

Ha kipróbálnád, csak Prágáig kell elmenni és ott keresni egy nálunk is ügyeskedő T-betűs szupermarket, és már meg is találod. Persze ez nem megy csak úgy hiphop, ezért elmondjuk, hogy a neten meg lehet rendelni, de egy őszi, prágai hétvégénél kevés kellemesebb dolog van.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés