free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A sorban állók agresszív kíváncsisága

Borsa         Címkék: kultúrtripp, sorbanállás 9 hozzászólás

A sorban állás senkinek sem tesz jót, de azért nem kell kifordulni saját magunkból. Kassza előtt tanúsított honpolgári attitűdökön elmélkedünk.

Nem állítanánk nyugodt szívvel, hogy béketűrő, türelmes vagy nagyon toleráns nemzet lennénk, e helyütt is több ízben szóltunk már többek között a közlekedési morál gyalázatos helyzetéről vagy a verbális agresszióról. Ezúttal boltba megyünk: közértbe, hipermarketbe, drogériába, szinte mindegy – a lényeg a kassza előtt kígyózó sor és az ott tanúsított honpolgári attitűd.Tapasztalataink szerint egyesek (pontosítunk: többek) valamiért úgy vélik, hogy ha a bevásárlókocsival folyamatosan és agresszíven sorozzák a vesénket, hangosan sóhajtoznak, vagy ha a nyakunkba lihegnek és közelségükkel már jócskán az intim szféránk határain belülre merészkednek, akkor előbb kerülnek sorra. Vagy hogy gyorsabban dolgozik a kasszánál posztoló személyzet. Az sem ritka ugyanakkor, hogy szinte derékszögbe hajlanak a kedves sorban állók, és gátlástalanul szemlézik a kosarunk tartalmát, aminél csak az rosszabb, amikor a bizonylatunkat is egészen közelről vizsgálgatják, hogy a bankkártyás fizetések PIN-kód-beütéséről már ne is szóljunk. A futószalagra pakolásnál konkrétan a mi „zsákmányunkra” halmozzák a sajátjukat – és csak úgy záporoznak a gyilkos pillantások (a hátunkban érezzük), mintha mi tehetnénk arról, hogy nem jut minden vásárlóra külön kasszás az üzletben. Furakodnak, dühösek, és tényleg a bőrünkön érezzük a leheletüket – a gátlástalanság minimuma nélkül. Muszáj ezt?LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés