free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk sortban

Borsa         Címkék: ilyenekvagyunk, kirakat, sort 27 hozzászólás

Itt a nyár, vetkőzünk, mert meleg van. Egyesek szoknyában, mások sortban mászkálnak a harminc fokban. Megnéztük, kinek, hogy sikerült felöltözni a sorthoz.

Az utcán most olyan lányokat figyeltünk meg, akik sortban grasszálnak. Vannak szép, hosszú lábú asszonyok, és persze kevésbé mutatósak, de természetesen, most is csak azt vizsgáltuk, hogy ki mennyire önazonos a szettjével és azt, hogy a választása nyerő vagy nem menő.Tessék! Lencsevégre kaptunk egy tökéletes, egyáltalán nem erőltetett, laza öltözéket, amire tuti nem költött többet a csaj mint tízezer, nem is bonyolította túl a kombinálást, mégis az apró részletek, az egyszerű színválasztás top kategóriába sorolja a képen látható utca emberét. Még mielőtt morogni kezdenének a kedves kommentelők, nem azért került be az igen oldalra a képen látható lány, mert vékony. De vissza a ruhákhoz: az összhatás rendben van, fekete és fehér, csíkok, egy-egy szín becsempészve a színkombóba, hogy ne legyen túl komor. Figyeljetek csak a legapróbb részletekre: a csuklóján ugyanaz a rózsaszín jelenik meg, mint a táskán. Tényleg beleköthetetlen. Minderre még egy fehér Wayfarer Ray Ben is felkerült, amit a kikockázás miatt nem láthattok, de ott van. Sportos, kényelmes, laza, harmonikus, tökéletes egy olyan délutánon, mint a mai, amikor harminchat Celsius-fokos, tűző napon kell rohangálnunk.Nem? Hát, nem, hogy nem, de nagyon nem! Nézzétek, tény, hogy nem csak két szín kombinációjával lehet mértékkel, mégis tudatosan trendinek lenni. Bár e sorok írója hajlamos arra, hogy kizárólag két színt viseljen a szettjében, van, amikor három szín viselésével is harmonikus tud maradni a megjelenés. De nem itt. A sárga platform szandi, a piros-fehér kockás sorthoz, a sötétkék trikóhoz és barna táskához, na meg a fehér papírszatyorhoz nem megy, és fordítva sem, és a harmadik variációban sem. Vetkőzz, öltözz, de ezt így még egyszer ne! (Tudjuk, hogy a papírzacsi nem a szett része.) Képzeljük el a következőt: ezt a sortot egy fehér, sportos vagy kislányos blúzzal, a cipő maradhat platform, mondjuk pirosban, esetleg egy fehér balerinacipővel is klassz lenne. Vagy, ha maradnánk sportosak, akkor egy piros vagy fehér pamutpóló és egy fehér Converse is megtenné. De ez, így, nagyon nem. Pedig formás a lány.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés