free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Stílusleső: Sortban, tavasszal

Borsa         Címkék: kirakat, sort, stílusleső, tavasz, trend 20 hozzászólás

A sort-harisnyanadrág kombináció a tavaszi szezonban is divatos lesz. Végre az időjárás is megfelelő ahhoz, hogy viselhessük.

A sort elvileg az őszi-téli szezonban is a legtrendibb holmik közé tartozott, az időjárás azonban értelemszerűen nem kedvezett azoknak, akik szerették volna hordani. Most azonban, a nagyságrendekkel elviselhetőbb hőmérsékletek beálltával már jóval ideálisabbak a körülmények a ruhadarab viseléséhez. Épp ezért ma egy sortos szettet mutatunk be. Az eredeti összeállítást a Scent Of Obsession divatbogban találtuk.

A tavaszi szezonban a sort-harisnyanadrág párosítás megy. A kék farmersort-fekete harisnya kombó többféle szetthez is klassz alap, de aki ennél valamivel elegánsabb szeretne lenni, választhat fekete vagy camel színű szövet sortot is, hiszen azok is divatosak most.

Blúz, sort, kabát: Zara
Alanyunk a farmer sorthoz egy könnyű, tavaszi, zsabós blúzt választott és ehhez hasonlót ajánlunk mi is azzal  kitétellel, hogy ebbe az összeállításba passzolna akár egy feltűnőbb színű - például élénk rózsaszín, narancssárga vagy akár piros - blúz is, hiszen ezeket az erős árnyalatokat jelenleg kifejezetten trendi farmerrel, illetve pasztellszínekkel  kombinálni. Tavaszi kabátokból - legyen szó akár szövet-,  akár ballonkabátokról -  idén a bézs és a camel színű modellek a legmenőbbek.

Kalap: Zara
Táska, cipő: Buffalo
Gyűrű: Stradivarius
A nem kifejezetten magas csajoknak erősen ajánlott a sortot magas sarkú cipővel viselni, mivel az formásabbnak és optikailag hosszabbnak mutatja  lábakat, ami abban az esetben, amikor ilyen mértékben tesszük őket közszemlére, bizony egyáltalán nem elhanyagolható körülmény. Az eredeti szettben látható kalap sikkes vagányságot kölcsönöz az összeállításnak, tehát aki alapvetően nem idegenkedik a kalapviseléstől, sorthoz is bevállalhatja.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés