free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cucckereső: sortok az őszi-téli szezonra

Borsa         Címkék: cucckereső, divat, kirakat, ősz, sort 7 hozzászólás

Sorozatunkban egy konkrét ruhadarabot célzunk be, és addig járjuk a boltokat, míg rá nem találunk a legjobbra. Ezúttal sortokat kerestünk.

A őszi-téli hónapok egyik legdivatosabb viselete a sort lesz. Sok logikát ebben nem kell keresni, ettől azonban még tény. Maximálisan meg tudjuk érteni, ha valaki azt mondja, hogy ő bizony nem hajlandó a hidegben sortot viselni. Akik viszont kedvet kaptak némi trendi fagyoskodáshoz, azoknak mutatunk néhány modellt az aktuális kínálatból.

Aki olyan alapdarabot keres, melyet akár hétköznap, munkahelyre, akár étterembe, színházba vagy bulizáshoz is felvehet, annak azt javasolnánk, hogy szerezzen be egy sima, fekete sortot! Egy ilyen darabot variálhatunk a legsokoldalúbban, hiszen passzolnak hozzá a blúzok, topok, alkalmi felsőrészek, sőt - az idei divatnak megfelelően - nem csupán a vékony, de akár még a vastagabb pulóverek is. Ha hosszú felsőrésszel vesszük fel, ügyeljünk arra, hogy legalább a sort alja biztosan kilátsszon, máskülönben ugyanis úgy fogunk kinézni, mint aki elfelejtett nadrágot húzni!

Márkák, árak:

Szövet: Zara, 7995 forint
Kord: Stradivarius, 5995 forint 
Menők a maszkulin hatású szövetsortok is, mind cameles, khakis, mind pedig szürkés árnyalatokban, mini tyúklábmintás, halszálkás vagy akár sűrű, hosszanti csíkozású változatokban. Ezek a modellek leginkább irodista szettekben mutatósak, méghozzá blúzzal vagy inggel és színben hozzá illő szövet-, vagy vékonyabb kötött mellénnyel kombinálva.

Márkák, árak:

Khaki színű: Zara, 7995 forint
Szürke: H&M, 5990 forintAkik inkább kényelmes, szabadidős viseletként hordanának sortot, azoknak a vastag pamutból vagy farmerből készült verziókat ajánljuk. Ezekhez nem passzolnak az elegánsabb vagy szigorúbb felsőrészek, annál inkább mennek viszont hozzájuk a basic vagy mintás topok, a kockás ing, illetve a vékony és vastag pulóverek. Itt is vigyázni kell azonban arra, hogy a sort alja mindig kilátsszon a felsőruházat alól.

Márkák, árak:

Szürke: Stradivarius, 3995 forint
Farmer: Stradivarius, 6995 forintA sortok esetében sarkalatos kérdés, hogy mit vegyünk alájuk, illetve milyen lábbelivel hordjuk őket. Nos, egészségünk megőrzése érdekében mindenképp érdemes vastag (60-100 denes) nejlon, vagy - ami még biztosabb - kötött harisnyát húzni hozzájuk. Ez persze némileg behatárolja a lábbeli-választást. Azok, akik nem annyira fázósak és szeretnék formás lábaikat hangsúlyozni, viseljenek a sorthoz magas sarkú bokacsizmát! Akik viszont fázósabbak és/vagy nem tökéletes lábakkal rendelkeznek, kombinálják a sortot hosszú szárú - a mostani szezonban akár térd fölé érő – csizmával! Ez utóbbi legyen inkább lapos talpú, vagy szolidabb, egyszerűbb küllemű magas sarkú (tehát nem „kutyabelező”), elkerülendő az útszéli összhatást.  

Végezetül felhívnánk mindenki figyelmét, hogy sort vásárlásakor figyeljen arra, hogy a megfelelő méretet válassza, semmi esetre sem egy számmal kisebbet! Rendkívül ciki és közönséges ugyanis, ha a ruhadarab túl szűk, esetleg hátul nem is takar megfelelőképpen.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés