free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Lila foltok ellen: használj világító ragasztószalagot!

Borsa         Címkék: , kishír, lakásdizájn, tárgy 0 hozzászólás

Áram használat nélkül világíthatjuk meg a bútoraink éleit, az éjszakai vaksötétben, azzal a ragasztószalaggal, amit direkt erre fejlesztettek ki. Minket megnyert.

Biztosan ti is úgy vagytok az éjszakai felébredések során, hogy a fürdőbe, konyhába való kisettenkedés során nem kapcsoltok villanyt, mert tudjátok, hogy körülbelül, hol van az ajtófélfa, a lépcső, a kisasztal. De mi van, akkor, ha vendégségben vagyunk?! Nos, akkor kénytelenek vagyunk fényárral megvilágítani a lakást, hiszen fogalmunk sincs, hogy minek mehetünk neki a sötétben. 

A világító ragasztószalaggal pont a fent említett szituációk, és az abból eredő kék-zöld foltok ellen nyújt védelmet. A narancs, zöld, kék, lila, piros, sárga, sötétben világító ragasztószalagot a bútorok, az ajtófélfa, a lépcső éleire applikálva könnyen észlelhetjük az éjszakai sötétben is a tárgyakat, azok élét és végét.

yankodesign

Mivel többféle színben kaphatóak ezek a fluoreszkáló csíkok, szinte minden ízlésnek meg tudnak felelni, ráadásul hihetetlen praktikusak, csupán azzal kell számolni, hogy egy-egy klassz bútoron eléggé furcsán mutathatnak a saving Energy & Safety S2 Liner csíkjai. Sajnos nem tudjuk, hogy szerezhető be a termék, de találtunk egy olcsó alternatív megoldást is, nem pont azt, amit a yankodesign oldalán leltünk meg. 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés