free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Fekete helyett sötétkéket viseljünk nyáron!

Borsa, Stylist: Matliák Eszter         Címkék: divat, nyár, sötétkék, szettek, trend 12 hozzászólás

A sötétkék idén divatos színnek számít, tele is van vele minden üzlet. Valamiért sokan nem szeretik, pedig egy nagyon jól hordható és kombinálható színről van szó.

Egy jó hír a fekete szerelmeseinek, illetve azoknak, akik nyáron is előszeretettel viselnek sötétebb árnyalatokat, színeket, hogy ez az idén igen menőnek számító sötétkék vagy tengerészkék igencsak megfelel a fekete tavaszi-nyári verziójának, és bár nem minden esetben könnyű hozzá öltözni, nem kell nagyon félni tőle. Egyedül a cipő és kiegészítő kérdéssel lehetnek gondok, mivel kevés helyen és elég gyér választékban lehet ehhez a színhez megfelelőt kapni, de nem kell tőle pánikolni. Mi most mutatunk pár példát arra, hogy milyen formában jelenhet meg öltözékünkben a sötétkék és azt is, hogyan kombinálhatjuk ízlésesen.

A városi mademoiselle

Igen, mintha egy igazi francia nőt látnánk a képen: a kalap és a féloldalas felső igen elegáns hatást kölcsönöz az egész szettnek. Olyannyira, hogy az állatmintája által hétköznapinak mondható szoknya sem zavar be a képbe, de azért francia érzés ide vagy oda, protokolláris rendezvényekre nem igen ajánljuk ezt a szettet. Ahogy a bevezetőben mondtuk, úgy kell gondolni a sötétkékre, mint a feketére, azaz: ha van egy adott sötétkék színű felsőrészünk, ugyanolyan kékkel kell operálni a szerelés különböző darabjaiban is. Ha megfigyelitek, az aszimmetrikus, válltöméses felsőrész kékje visszaköszön a kalapban, a szoknya kékjében - és persze a sminkben is, de ez csak a ráadás.

Féloldalas felső - Matliákeszter, szoknya - Sinequanone, táska, karkötő - Orsay, kalap - Woman'secret, cipő - a modell sajátja


Nézd meg a sötétkék szetteket!

Ha eltérő árnyalatú kékeket viselünk, nem lesz harmonikus az összhatás. A fehér cipő és fehér táska is emeli az ünnepi hangulatát az összeállításnak, mi nem véletlenül nem kék cipőben és táskában gondolkodtunk. Az túl sok lett volna. A piros karkötő dob egyet az egészen, játékossá teszi - a karkötő színe megegyezik a rúzs színével. Fontos: ez a felső a karokra vonzza a tekintetet, húsosabb karral rendelkezők kardigánnal viseljék, ha viselik, de akkor megöli az egész felsőrész lényegét.

A nyári romantikus

Nyári estéken is szükség lehet egy blézerre vagy kardigánra, mi most ebből választottunk sötétkéket, és mivel a sötétkék igen jól működik együtt a pirossal, ehhez a szetthez piros és csíkos dolgokat válogattunk össze. A kabátka aranyozott díszeit nem hagyhattuk figyelmen kívül, tehát nem ezüstös kiegészítőkben gondolkodtunk - még akkor sem, hogy tudjuk, idén mehet az ezüst az arannyal.

Szemüveg - Furla, kabátka - Gas, öv, felső, szoknya, karkötő(öv) - Orsay, cipő - Office Shoes, táska - Woman'secretAhogy látjátok a kék mindenhol ugyanaz a sötétkék mint a kabáton: a táskán, a magas talpú szandálon, a csíkos felsőrészen, így nagyon jól mutat az ebből kiugró piros derékszoknya és a karkötőkén alkalmazott öv - mert ez bizony az. Ez a derékszoknya szinte minden alkatra felvehető, a gumis öv része és az a vonalú szabás több alkaton is jól megállja a helyét.

Sportosan a kék

Gondoltunk azokra is, akik sportosabb viseletben szeretnék a sötétkék színt használni. Ebben az összeállításban a felső és a cipő sötétkék, tehát ezeken van a hangsúly, ehhez kell a többi elemet illeszteni. A sötétkék galléros felső a karcsú, de a teltebb lányoknak is jól áll, ami már a fehér nadrágról nem biztos, hogy ugyanígy elmondható. Bár, ha a képen látható bővebb, fiús szabású gatyában gondolkodtok, az nem csak a csontiknak áll jól: homokóra alkaton is tökéletesen mutat, sőt, talán nekik még jobban.

Öv - Furla, táska - Gas, cipő - Office shoes, póló, pulóver, nadrág - TatuumHa mégsem tetszik, a teltebbek hordják szürkével, de a lezserség maradhat, ne feszüljön a nadrág. A cipő és a felső sötétkékje visszaköszön az öv színében, de a táska csíkjaiban is. Semmi extra, mégis tudatos és harmonikus szett, amihez ékszerek nem illenek.

Kéket buliba is!

Amikor a leggings sötétkék, öltözzünk hozzá így, és nem lőhetünk mellé. A sötétkék bírja a tört fehér, az ekrü, beige színeket, és ha találunk hozzá egy olyan felsőt, amiben ezeken a színeken kívül a leggings kékje is visszaköszön, már nyertünk. Az összhatásra arany kiegészítőkkel erősítettünk rá, nyugodtan mehetnek a fényes színek, hiszen a leggings is fényesa.

Táska - Alberto Zago, horgolt mellényke, karkötő - Orsay, fülbevaló, felső - Tatuum, cipő - Woodoo, leggings - a modell sajátjaA mellény opcionális, mi azért adtuk rá a modellre, hogy egy kicsit tompítson az egész szerelésen. A felső résszel kapcsolatban nincs sok mondanivalónk, ha csak az nem, hogy mivel hosszabb, több alkatra is jó, viszont a mintákkal vigyázni kell, mert erősebb felsőtesttel rendelkezőknek nem előnyös, nagyítja őket.

Az elegáns sötétkék

Élére vasalt sötétkék ceruzanadrág és piros felső. Egy előző szettben már megmutattuk, hogy mennyire tud működni a piros és a kék, most azt mutatjuk meg, hogy a két szín elegánsabb vonalon is remek.

Napszemüveg - Chanel, a stylist sajátja, nadrág - Matliákeszter, felső, karkötő, kitűző - Orsay, cipő - a modell sajátjaMivel a nadrág aranyozott gombja és szegélypántja már önmagában is hangsúlyos, óvatosan kell bánni a kiegészítőkkel. Ennek okán a szemüveg és a cipő színe a nadrág csíkjához lett kiválasztva, így nem lett sötét és túl komoly az összeállítás. Egy aranyozott bizsu karkötő pont elég.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés