free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Fekete helyett sötétkéket viseljünk nyáron!

Borsa, Stylist: Matliák Eszter         Címkék: divat, nyár, sötétkék, szettek, trend 12 hozzászólás

A sötétkék idén divatos színnek számít, tele is van vele minden üzlet. Valamiért sokan nem szeretik, pedig egy nagyon jól hordható és kombinálható színről van szó.

Egy jó hír a fekete szerelmeseinek, illetve azoknak, akik nyáron is előszeretettel viselnek sötétebb árnyalatokat, színeket, hogy ez az idén igen menőnek számító sötétkék vagy tengerészkék igencsak megfelel a fekete tavaszi-nyári verziójának, és bár nem minden esetben könnyű hozzá öltözni, nem kell nagyon félni tőle. Egyedül a cipő és kiegészítő kérdéssel lehetnek gondok, mivel kevés helyen és elég gyér választékban lehet ehhez a színhez megfelelőt kapni, de nem kell tőle pánikolni. Mi most mutatunk pár példát arra, hogy milyen formában jelenhet meg öltözékünkben a sötétkék és azt is, hogyan kombinálhatjuk ízlésesen.

A városi mademoiselle

Igen, mintha egy igazi francia nőt látnánk a képen: a kalap és a féloldalas felső igen elegáns hatást kölcsönöz az egész szettnek. Olyannyira, hogy az állatmintája által hétköznapinak mondható szoknya sem zavar be a képbe, de azért francia érzés ide vagy oda, protokolláris rendezvényekre nem igen ajánljuk ezt a szettet. Ahogy a bevezetőben mondtuk, úgy kell gondolni a sötétkékre, mint a feketére, azaz: ha van egy adott sötétkék színű felsőrészünk, ugyanolyan kékkel kell operálni a szerelés különböző darabjaiban is. Ha megfigyelitek, az aszimmetrikus, válltöméses felsőrész kékje visszaköszön a kalapban, a szoknya kékjében - és persze a sminkben is, de ez csak a ráadás.

Féloldalas felső - Matliákeszter, szoknya - Sinequanone, táska, karkötő - Orsay, kalap - Woman'secret, cipő - a modell sajátja


Nézd meg a sötétkék szetteket!

Ha eltérő árnyalatú kékeket viselünk, nem lesz harmonikus az összhatás. A fehér cipő és fehér táska is emeli az ünnepi hangulatát az összeállításnak, mi nem véletlenül nem kék cipőben és táskában gondolkodtunk. Az túl sok lett volna. A piros karkötő dob egyet az egészen, játékossá teszi - a karkötő színe megegyezik a rúzs színével. Fontos: ez a felső a karokra vonzza a tekintetet, húsosabb karral rendelkezők kardigánnal viseljék, ha viselik, de akkor megöli az egész felsőrész lényegét.

A nyári romantikus

Nyári estéken is szükség lehet egy blézerre vagy kardigánra, mi most ebből választottunk sötétkéket, és mivel a sötétkék igen jól működik együtt a pirossal, ehhez a szetthez piros és csíkos dolgokat válogattunk össze. A kabátka aranyozott díszeit nem hagyhattuk figyelmen kívül, tehát nem ezüstös kiegészítőkben gondolkodtunk - még akkor sem, hogy tudjuk, idén mehet az ezüst az arannyal.

Szemüveg - Furla, kabátka - Gas, öv, felső, szoknya, karkötő(öv) - Orsay, cipő - Office Shoes, táska - Woman'secretAhogy látjátok a kék mindenhol ugyanaz a sötétkék mint a kabáton: a táskán, a magas talpú szandálon, a csíkos felsőrészen, így nagyon jól mutat az ebből kiugró piros derékszoknya és a karkötőkén alkalmazott öv - mert ez bizony az. Ez a derékszoknya szinte minden alkatra felvehető, a gumis öv része és az a vonalú szabás több alkaton is jól megállja a helyét.

Sportosan a kék

Gondoltunk azokra is, akik sportosabb viseletben szeretnék a sötétkék színt használni. Ebben az összeállításban a felső és a cipő sötétkék, tehát ezeken van a hangsúly, ehhez kell a többi elemet illeszteni. A sötétkék galléros felső a karcsú, de a teltebb lányoknak is jól áll, ami már a fehér nadrágról nem biztos, hogy ugyanígy elmondható. Bár, ha a képen látható bővebb, fiús szabású gatyában gondolkodtok, az nem csak a csontiknak áll jól: homokóra alkaton is tökéletesen mutat, sőt, talán nekik még jobban.

Öv - Furla, táska - Gas, cipő - Office shoes, póló, pulóver, nadrág - TatuumHa mégsem tetszik, a teltebbek hordják szürkével, de a lezserség maradhat, ne feszüljön a nadrág. A cipő és a felső sötétkékje visszaköszön az öv színében, de a táska csíkjaiban is. Semmi extra, mégis tudatos és harmonikus szett, amihez ékszerek nem illenek.

Kéket buliba is!

Amikor a leggings sötétkék, öltözzünk hozzá így, és nem lőhetünk mellé. A sötétkék bírja a tört fehér, az ekrü, beige színeket, és ha találunk hozzá egy olyan felsőt, amiben ezeken a színeken kívül a leggings kékje is visszaköszön, már nyertünk. Az összhatásra arany kiegészítőkkel erősítettünk rá, nyugodtan mehetnek a fényes színek, hiszen a leggings is fényesa.

Táska - Alberto Zago, horgolt mellényke, karkötő - Orsay, fülbevaló, felső - Tatuum, cipő - Woodoo, leggings - a modell sajátjaA mellény opcionális, mi azért adtuk rá a modellre, hogy egy kicsit tompítson az egész szerelésen. A felső résszel kapcsolatban nincs sok mondanivalónk, ha csak az nem, hogy mivel hosszabb, több alkatra is jó, viszont a mintákkal vigyázni kell, mert erősebb felsőtesttel rendelkezőknek nem előnyös, nagyítja őket.

Az elegáns sötétkék

Élére vasalt sötétkék ceruzanadrág és piros felső. Egy előző szettben már megmutattuk, hogy mennyire tud működni a piros és a kék, most azt mutatjuk meg, hogy a két szín elegánsabb vonalon is remek.

Napszemüveg - Chanel, a stylist sajátja, nadrág - Matliákeszter, felső, karkötő, kitűző - Orsay, cipő - a modell sajátjaMivel a nadrág aranyozott gombja és szegélypántja már önmagában is hangsúlyos, óvatosan kell bánni a kiegészítőkkel. Ennek okán a szemüveg és a cipő színe a nadrág csíkjához lett kiválasztva, így nem lett sötét és túl komoly az összeállítás. Egy aranyozott bizsu karkötő pont elég.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés