free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ilyenek vagyunk lazán, sportcipőben

Borsa         Címkék: divat, igen, ízlés, sportcipő, utcánláttuk 37 hozzászólás

Előnytelen adottságaink elfogadása évekbe kerülhet, és nem kevés idő, míg megtanulunk ennek megfelelően öltözködni. Ha megtanulunk. Példák erre is, arra is.

Nem egyszerű megtanulni elfogadni magunkat a hibáinkkal együtt, de még nehezebb feladat, hogy adottságainknak megfelelően öltözködjünk. Vannak olyanok, akik a szépérzéknek hátat fordítva erőteljes ízlésrombolást követnek el egy-egy nem megfelelő vagy nem megfelelően viselt ruhadarabbal, és évekbe kerülhet, mire megtanulják mit lehet, mit nem. Szerencsére akadnak olyanok is, akiktől tanulni lehet, akiknek nagyon megy. Nem bántani szeretnénk, csak ízlést formálni.

IGENNEM


Bevalljuk, hogy ennél egy fokkal előnyösebb nacit is el bírtunk volna képzelni, de minden más annyira harmonikus és csinos, hogy ettől most eltekintünk. Ez a fehér, derékig érő kiskabát nagyon elegáns, feltűnő holmi, de ebben a miliőben is remekül működik: farmerrel és sportcipővel is jól mutat. A sapit most is kiemeljük, jó választás, de még a csíkos kesztyűre is azt mondjuk: bőven elbírja az összeállítás.Nem harmonizálnak egymással a stílusok és a fazonok. Nekünk nem áll össze ez a kabát a farmernadrág-sportcipő párossal, szóval vagy még sportosabbra, vagy még elegánsabbra kellett volna hangolni a toalettet. A táska például nem rossz darab, de e mellett a körítés mellett nem tud érvényesülni, ahogy sálból is talán másikat választottunk volna. Az egyes darabok jók, de az összkép nem stimmel.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés