free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Multifunkcionális sportruházat

Borsa         Címkék: divat, fogadalom, ruhatár, sport, újév 7 hozzászólás

Ideje nekiállnunk a sportos életmódról szóló újévi fogadalmunk megvalósításához. Ezért jógához, az aerobichoz és a futáshoz is passzoló sportruházatot mutatunk.

Év végén megfogadtuk, ám még neki sem kezdtünk a "sportosabb életet élek" fogadalom betartásának. Ha az egészséges életforma nem motivál, legalább gondoljuk a tavaszi, kivágott ruhákra, az ujjatlan trikókra - így talán rááll az ember, hogy elinduljon végre a konditerembe. Hogy könnyebben menjen a dolog, olyan sportszereléseket állítottunk össze, amelyek biztos, hogy meghozzák a kedvedet a mozgáshoz. A manapság három legnépszerűbb sport, a jóga, az aerobic és a futás szemszögéből válogattunk a fazonok között úgy, hogy az adott szett mind a három sportághoz megfeleljen, ne kelljen teljesen különböző darabokat megvásárolnod a különböző mozgásformákhoz. Bár mindhárom mozgásfajtához illenek a most következő ruhadarabok, de egy-egy ághoz különösen passzolnak.

Jógához laza fazonok

Ahhoz, hogy a jóga nyaktörőnek tűnő mozdulatait meg tudjuk csinálni, mindenképpen lazább szabású ruhák kellenek, bár feszülős topokat is használhatunk, de azokban kevésbé kényelmes a mozgás. A test vonalát követő pólószabás, a pamut anyag mind-mind abban segítenek, hogy kevésbé érezzük kellemetlenül magunkat a felcsúszó, elforduló felső és az izzadás miatt.

Póló: Banana Moon, Otherside, fekete pulcsi: Puma, fekete jóganadrág: Nike


Nézegess multifunkcionális sportruhákat!

A nadrág légáteresztő anyagból készült, tehát garantált, hogy nem fog rád ragadni egy-egy izzasztóbb óra után, sőt, külön virág formájú légző betétek is találhatóak benne, melyek biztosítják a szellőzést. A cipzáras pulóver is a test vonalát követi, anyaga szintén légáteresztő, ne ijedjünk meg a műszálas szövettől, nem fogunk beleizzadni! Praktikus megoldása, hogy nagyujjunknak külön lyuk van kialakítva az ujj végén, melyet beakasztva nem csúszik fel a csuklónkra a pulcsi.Természetesen ezek a tulajdonságok remekül illenek a többi sportághoz is, csak mindenképpen vegyünk a felső alá sportmelltartót, hiszen nem tartja a mellett semmi mozgás közben. Aki nem szereti futásnál a kicsit bővebb szabású nadrágokat, az inkább ne ezt a fazont válassza, azonban ha csak alkalomadtán indulunk el a Margitszigetre futni és inkább a jóga vagy az aerobic vonz, akkor nem érdemes külön erre a célra nadrágot venni.

Aerobic-hoz szűk ruhadarabok

Ha az aerobic a kedvenc sportágad, és már előre tudod, hogy ezt fogod a leggyakrabban űzni, akkor a most következő összeállítást javasoljuk. Mivel nagyon intenzív mozgást végzünk aerobicozás közben, ezért vagy egy szűk topot, vagy egy sportmelltartót vegyünk fel a póló alá.

Fehér-fekete top: Puma, fekete nadrág: Puma, Nadrág: Puma, fehér pulcsi: PumaEz a fekete-fehér több pántos top, amellett, hogy légáteresztő anyagból készült még egy belső melltartó-betéttel is rendelkezik, így biztos kényelmesen sportolhatsz benne. A nadrág egyenes szárú, magasított derekú, de ha valaki inkább a csípőfazonokat kedvbeli, lehajthatja a derekát, nem fog zavarni mozgás közben. Igaz, hogy ebben a nadrágban nincsenek szellőző betétek, de a légáteresztő anyag itt is gondoskodik az izzadásmentes sportról.Ami a cipőt illeti, nem köthetünk kompromisszumokat, már ha rendszeres testmozgásról beszélünk. Az aerobichoz hajlékony talpú, könnyű cipő illik, amiben nem erőlteted meg a lábadat. Ez az összeállítás tökéletes a futáshoz és a jógához is, akit nem zavar a szűk fazon, bátran válassza ezeket a ruhadarabokat!

Futáshoz futócipő

A futás tűnik a legegyszerűbb sportnak, hiszen az ember egyszer csak elindul és megy a nagyvilágba - már ahogyan ezt egy hozzá nem értő gondolja. Ahhoz, hogy kényelmesen és egészségesen futhassunk, nagyon sok szempontot kell figyelembe vennünk. A felső itt is lehet egy test vonalát követő fazon, de vegyünk alá sportmelltartót, ha elsőre szorít is, érezni fogjuk mozgás közben, hogy milyen hasznos!

Rózsaszín póló: Champion, sportmelltartó: Nike, pantalló: Champion, cipő: NikeA nadrágnál azoknak kedvezünk, akik a szűkebb fazonokat kedvelik, ez a pantallós darab biztos tetszeni fog nekik, itt garantált, hogy nem csúszik fel és nem forog el minden irányban a szára. Amellett, hogy légáteresztő anyagú, a díszítéséről sem feledkeztek meg a tervezők, szép derékkivágásán díszítő paszpól van. A futós szerelésnél a cipő a kulcspont, aki nem megfelelő darabot választ könnyen tönkreteheti a bokáját és az ízületeit, ha a jövőbeni kedvenc sportod a futás lesz, szánj rá nagyobb összeget, megéri a befektetés.Először is figyelni kell a bordázott talpra, a légáteresztő anyagra, hogy ne izzadjon bele a lábunk, és az sem árt, ha a cipőtalp lefelé kicsit szélesedik, hogy minél nagyobb felületen érje a földet a talpunk, ezáltal jobban eloszlik a testsúlyunk. Ha valakit az aerobicnál szintén zavar a lifegő nadrágszár, az is inkább ezt a fazont válassza, a jógánál már kicsit bajosabb a helyzet, de végül is kiakaszthatjuk a lábunkat a pantallóból, így is megteszi egy-két alkalomra.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés