free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Stallone is divattervezésre adta a fejét

Borsa         Címkék: celeb, divat, filmsztár, kirakat, sylvesterstallone 0 hozzászólás

Sylvester Stallone divattervezésre adta a fejét. Az akcióhőst saját filmbéli karakterei inspirálták a tervezésben. Vajon edzés cuccokat tervez?!

Sylvester Stallone-ról valószínűleg nem formabontó stílusa és divatérzéke jutna először eszünkbe, hanem olyan nagysikerű filmszériái, mint a Rambo vagy a Rocky. Éppen ezért, hogy az alma mégse kerüljön túl messze a fájától, a sztár erre a két karakterre alapozza majd a 2012 őszén debütáló, 25-40 év közötti férfiaknak szóló kollekcióját. A ruháknál azonban nem áll meg, lesz itt minden az alsónadrágtól kezdve a napszemüvegeken át egészen az arcápolási termékekig, a bokszoló és a vietnámi veterán karakterét pedig a marketing kampányban is viszontláthatjuk majd."A Rocky 2. és 3. része között több mint 10 kilót adtam le, a testem teljesen megváltozott, és többé már nem voltak jók rám a konfekcióméretek - nyilatkozta Stallone, aki a kollekciójának is a Stallone nevet adta. - Ekkor kezdtem kifejezetten rám szabott ruhákban járni, és nagyon megszerettem ezt a világot. Remélem, hogy ami nekem bevált, az másoknak sem fog csalódást okozni."LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés