free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Stella McCartney: ne együnk vegyi anyagokat

Borsa         Címkék: dokumentumfilm, élelmiszer, kaja, stellamccartney, táplálkozás 0 hozzászólás

Stella McCartney szerint mindenkinek át kell gondolnia, milyen élelmiszert vásárol. Főleg, miután látta az élelmiszeripart leleplező Food, Inc. című dokumentumfilmet.

A vegetáriánus dizájner egy olyan dokumentumfilm mellett kampányol, ami tudatos és felelős vásárlásra készteti az embereket. Stella McCartney az élelmiszeripar legsötétebb bugyrait feltáró Food, Inc. című dokumentumfilm premierjén osztogatta a tanácsait.
Véleménye szerint a film elsősorban nem a húsiparra helyezi a hangsúlyt, ennek ellenére jobban tesszük, ha újragondoljuk, akarunk-e még valaha húst enni az életben. "Aki látta a filmet, tudni fogja, hogyan kell felelősségteljes döntéseket hozni azzal kapcsolatban, hogy mit vesz meg. A legjobb módszer arra, hogy tudassuk ezekkel a vállalatokkal, hogy nem akarjuk fogyasztani a termékeiket, az az, hogy megszüntetjük irántuk a keresletet" - mondta.

http://therogersrevue.files.wordpress.com

A film az élelmiszerek előállításának folyamatait és az iparág néhány meghatározó vállalatát mutatja be, és megtudhatjuk, mi mindent adnak el élelmiszer címen. A film elsősorban az egyesült államokbeli élelmiszeriparra koncentrál. "A nagy-britanniai helyzet még nem ilyen gyászos, de elég rossz" - mondta a film társproducere, Eric Schlosser. A rendező, Robert Kenner azt reméli, hogy az Oscarra is jelölt alkotás hatására az emberek tényleg odafigyelnek majd arra, hogy mit esznek meg. A gyárak egyre több vegyi anyagot használnak, és az eredmény egy "nagyon fura kaja", ami egyaránt ártalmas a termőföldnek, a víznek, az állatoknak és a fogyasztóknak is.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés